Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

VW T5 2.5tdi schemat instalacji oświetlenia

gawel_90 06 Jan 2011 00:40 6786 4
    gawel_90
    Level 10  
    Witam, miałby ktoś schemat instalacji oświetlenia VW T5 2.5tdi, mianowicie chodzi mi o instalacje do tylnych świateł biegu wstecznego i światła przeciwmgłowego. Wcześniej ten samochód był u mechanika który wrzucał klimatyzacje do tego auta wraz z nowa instalacja ale nie tą co trzeba tylko z multivana,kilka gniazd wtyczek nie podłączył... zostały mi tylko te światła do naprawy ale nie potrafię się odnaleźć a chciałbym żeby było to jak orginał...
    gawel_90
    Level 10  
    Ja robię od znajomego auto,on dał mechanikowi ale gościu się przeliczył... Tak pomieszał w aucie że wogóle nawet silnik nie palił, ABS i ESP nie chodziło-inni stwierdzili że trzeba pompę ABS wymienić, kontrolka zużycia klocków się paliła itd. ale ja sobie z tym dałem rade. Trochę mnie to czasu kosztowało cały przód musiałem rozkopać... Teraz chciałbym resztę skończyć ale nie widzi mi się to aby musiałem resztę instalacji rozkopać żeby dojść to tych wyżej wymienionych świateł...

Dodano po 24 [minuty]:

Zależało by mi na tym schemacie. Nie ukrywam że bardzo by mi to pomogło w mojej karierze bo dopiero mam 20lat i chcę otworzyć warsztat i dzięki tak trudnym tematom jak np. ta T5 może będę miał lepszą opinie...
  • Helpful post
    T5
    Admin of Cars group
    T5 nie jest trudnym tematem.Chęci masz -oby tak dalej.Pamiętaj że najlepszą reklamą jest jakość twojego wykonania usługi i przyzwoita cena a wierz mi klijentów będziesz wyganiał z braku czasu.Schemat na pw.
    gawel_90
    Level 10  
    No tak T5 nie jest aż tak trudnym tematem ale chodziło mi o to że nie każdy by się podjął tego bo trzeba przy tym trochę posiedzieć...
    Dziękuję bardzo za schemat, szkoda trochę że nie ma po polsku ale i tak mi to dużo pomoże :)
    dziękuje jeszcze raz i służę pomocą,
    pozdrawiam :)