Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Podłączenie Nokia 6120c Jaf

Markosss 09 Jan 2011 14:47 2317 10
    Markosss
    Level 14  
    Witam!
    Posiadam Jafa z przejściówką i p-key i mam problem do których pinów się podłączyć w noki 6120c, nie wiem którego kabla użyć gdyż próbowałem już praktycznie dwóch i z żadnym nie mogę się połączyć żeby móc zdjąć simlocka. Proszę o podpowiedz lub jakieś zdjęcie do których pinów podpiąć kabel. Z góry dziękuję pozdrawiam
    Markosss
    Level 14  
    Nie mogę uzyskać połączenia mimo że z innymi telefonami łączę się bez problemu z tym nie mogę jest sprawny chcę zdjąć simlocka
    jever 23
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Jaka jest reakcja po wciśnięciu"CHK"?
    Pady w telefonie czyste?
    Markosss
    Level 14  
    Udało mi się nawiązać połączenie po wciśnięciu CHK bootuje telefon ale po wciśnięciu Unlock w celu zdjęcia simlocka wyskakuje:
    argo16
    Level 25  
    Jak masz orginalnego pkey to daj najnowaszą instalkę ,a jak masz pkey emulator to rapido nie zrobisz , 6120c zulea robi bez problemów.
    Markosss
    Level 14  
    Mam oryginalnego p-keya a o jaką instalkę chodzi??
    Markosss
    Level 14  
    Dziś próbowałem przez program zuela bez p-keya ale nic z tego oto co pojawiło mi się po naciśnięciu unlock:

Może coś źle robię bardzo proszę o pomoc wiecie więc podzielcie się może ktoś powie jak powinno być połączone?
    jever 23
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Zamiast bawić się kondoniastymi crackami które ubijają P-keya :-D - poczytał byś podwieszone tematy na forum - jest taki jeden - 31 stron o samym J.A.F- ie https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1222274-810.html - czytając go dowiedział byś się że wersja 1.98.65 to nie ostatnia wersja jaka wyszła - trochę wkładu własnego a nie czekać na gotowe!Po co pisać o czymś co było miliony razy klepane na tym forum i na wielu innych.