U mnie bęben działa poprawnie więc problem uważam za zamknięty chyba, że coś po drodze wyskoczy, ale u mnie drukowała cały weekend.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therechrisswas wrote:to ciekawe czemu na jednej drukarce zadziałało, ALE mam już teorię![]()
Jakby co, gdyby komuś sie pojawiał błąd taśmy przenoszącej ALBO błąd 0310 to musicie wyciągnąć laser i go porządnie wyczyścić![]()
A co do bezpieczników, czy jest może miejsce, gdzie można je zakupić poza AGAWĄ, bo 22 zł za sztukę to zdzierstwo za kawałek szkła...
Dodano po 27 [minuty]:
chyba znalazłem źródełko tych bezpieczników i to 10 razy taniej niz na AGAWIE.
Jadę zakupić kilka i zrobię testy:)
Dodano po 22 [minuty]:
Do DRUKSERWIS:
czyli rozumiem, że włożyłeś bezpiecznik subminiaturowy 63mA szybki i zadziałało tak?
tomsonchina wrote:Zrobiłem, tak wziąłem rezystor do kasownia bębna do samsunga clp 310 , przylutowałem i zamknąłem układ w tej zworce która nigdzie niebyła wpięta, złożyłem bęben i od rana zrobiłem już ok 300 kopii,, stan GOTOWA a w stronie konfiguracyjnej jest 100% bębna czyli nie zlicza a tonery są normalnie zliczane, pokatuje ją jeszcze jutro i zrobie drugi bęben zobaczymy co z tego wyjdzie, rezystor miałem z agawy.