Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Podgrzewane fotele vectra b

tomaszek0108 21 Jan 2011 17:15 2602 5
    tomaszek0108
    Level 14  
    Mam do kupienia orginalne podgrzewane fotele z vectry b z 2001r i tu rodzi sie pytanie czy na przekręconym zapłonie powinny działać czy jak jest zapalone auto ?. Moja vectra też jest z 2001 i po wyjęciu przełączników kostki są takie same, tylko nie wiem jak jest u mnie pod siedzeniem i czy mam wyprowadzoną fabrycznie wiązkę ?.
    Ireneo
    Level 42  
    Ja też nie wiem czy masz wiązkę a kwestia zasilania to myślę że to żaden problem w takim opelku.Wazne aby nie ze stałego plusa.
    tomaszek0108
    Level 14  
    Fotele przełożone, wiązka fabryczna była. Tylko mały problem bo siedzenie od kierowcy nie działa wiecie może kto naprawia takie podgrzewanie i ile to by kosztowało?
    crossrider
    Level 10  
    Jak dostają +12 po przekręceniu stacyjki to powinny działać
    Ireneo
    Level 42  
    crossrider wrote:
    Jak dostają +12 po przekręceniu stacyjki to powinny działać

A nie +12 po włączeniu któregoś ze stopni grzania.?
    SkylineR91
    Level 15  
    tomaszek0108 wrote:
    Fotele przełożone, wiązka fabryczna była. Tylko mały problem bo siedzenie od kierowcy nie działa wiecie może kto naprawia takie podgrzewanie i ile to by kosztowało?

Zazwyczaj pada mata grzewcza, najczęściej siedzisko, koszt sprawnej używki (kompletu) waha się między 100 a 150 zł.Czasem można znaleźć w tej cenie nówki nie montowane.Jak jesteś kumaty możesz wymienić ją samodzielnie.