Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jakie wizualizacje do WinAmpa na imprezy?

pawbil 25 Jan 2011 15:35 4114 4
    pawbil
    Level 2  
    Witam chciałbym sie zapytać czy istnieje darmowa wizualizacja, którą dało by rade odpalić na projektorze. Ponieważ gram na imprezie i chciałbym właśnie taki mały bajer. Tylko nie mogę nic znaleźć. Chyba ze da się przełączyć program na 2 obraz w tym wypadku był by to projektor. Jakie polecacie programy? :) Z góry dziękuje! ;)
    narkoholik
    Level 30  
    Winamp + Milkdrop
    Albo AVS ewentualnie Tę Panią
    Chyba że szukasz czegoś innego bo nie wszystko zrozumiałem z tego postu (zwłaszcza fragment z Wizą dla Alicji w tytule).
    U mnie nie było żadnych problemów z projektorami jako ekran dodatkowy czy podstawowy z wieloma aplikacjami.
    pawbil
    Level 2  
    tak winamp + milkdrop... milkdropa moge ustawic na projektor by walil a z winampa korzystac? poniewaz jest to taka mala imprezka i wlasnie tylko polece z laptopa a dokladniej z winampa wiec nie bedzie to korygowac jedno z drugim?
    narkoholik
    Level 30  
    Korygować czy korelować czy konfliktować ? Będzie działać tak dobrze jak obsługa wyjścia na projektor przez kartę. Pisz trochę " składniej" proszę.
    Takie rzeczy działają zazwyczaj i lepiej potrenuj przed imprezą z full screenem na projektorze (wyśw. ekran 2).
    Powstrzymaj się z niepotrzebnymi pytaniami zanim nie spróbujesz bo to zależy od karty a ty nie podałeś żadnych danych.

Chodzi o to aby ustawić ekran dodatkowy jako rozszerzenie pulpitu i aby milkdrop prawidłowo wybierał ekran w opcji full screen.
    Inaczej pozostaje rozciąganie obrazu lub tryb klonowania który niestety pokazuje to samo na obu ekranach.

powodzenia