Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaka instalacja gazowa do Ulysse?

Pablik72 30 Jan 2011 21:43 1214 5
    Pablik72
    Level 2  
    Chcę założyc instalację gazowa do Ulysse 1997, 2.0 benzyna bez turbo.
    W serwisach powiedzieli mi, ze nadaje sie do tego tylko STAG4, ale daja gwarancje na wtryskach tylko na 20 tysiecy kilometrow. JEzdze bardzo duzo i chcialbym cos lepszego, CZy ktos moze doradzic czy faktycznie tylko to sie nadaje? jakies doswiadczenie z innna instalacja w tym aucie? dzieki
    szumrak
    Level 17  
    Kolego stag4 do dobre rozwiązanie do twojego autka, ale gwarancja na wtryski na 20tyś km, pierwsze słysze, niech ci założą valteki czerwone i jak dobrze pójdzie to zrobisz na nich ze 100tyś! Pozatym są do nich zestawy regeneracyjne.
    Pablik72
    Level 2  
    Wielkie dzięki za odpowiedz. A co sądzisz o Landi- Renzo? niektórzy twierdzą, że też jest dobry i się nadaje, ale inni, ze nie da się skonfigurować z tym Ulyssem. SAm nie wiem co o tym myśleć
  • Helpful post
    szumrak
    Level 17  
    Jak o mnie chodzi to zakładał bym staga, uważam że będzie się dobrze spisywać i jest w przystępnej cenie.
    Robert 395
    Level 10  
    Ten temat był już męczony kilka razy -jest to silnik Full Grupowy i to Francuz stosowany w bliźniaczych modelach Peugeot806,Citroen Evasion
    manio123
    Level 34  
    zanim naśmiecisz poszukaj , na tej samej stronie jest wątek omwiający dokłądnie specyfikę tego auta. Specyfiką jest fullgrupa i trudny kolektor