Mam problem z polarem ps 663 p bio, pralka nie przerywa pobierania wody. Co może być przyczyną takiego zachowania?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereandroot wrote:Witam
Nie bede pisal nowego tematu bo mam podobny problem. Otoz pralka "Diana" bardzo dlugo pobiera wode. Nie znam się na urzadzeniach AGD, ale probwalem cos z tym zrobic.
........
Dodam, ze w czasie napelniania, z tylu pralki, pod wezem doprowadzajacym, z jakiegos odpowietrznika (czy to jest hydrostat? na jakiej zasadzie on dziala?) wychlapuje się woda.
Bede wdzieczny za pomoc. Pralka mimo swojego sedziewgo wieku zajmuje malo miejsca i szkoda ja wyrzucic....
androot wrote:Cisnienie jest w porzadku. Jak sprawdzalem elektrozawor to po prostu podpialem go tym wezem od pralki i do 220... Wtedy jest OK.
A w czasie napelniania zauwazylem, ze jak zakrece i odkrece szybko wode(kurkiem, przekreca się go o 90'), to slychac, ze sekunde plynie dobrze, a pozniej się znowu dlawi...
androot wrote:Cisnienie jest w porzadku. Jak sprawdzalem elektrozawor to po prostu podpialem go tym wezem od pralki i do 220... Wtedy jest OK.
A w czasie napelniania zauwazylem, ze jak zakrece i odkrece szybko wode(kurkiem, przekreca się go o 90'), to slychac, ze sekunde plynie dobrze, a pozniej się znowu dlawi...
ania i natalka wrote:zatkany wężyk hydrostatu lub uszkodzony hydrostat
zdejmij wężyk i go przedmuchaj