Bluetooth a nie "blue touch" kolego bo zmieniasz niebieski ząb a raczej idiom "Sinozęby" w niebieski dotyk
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theresheep shaker wrote:Witam
Widze ze ten topic juz dawno umarł,ale moze warto przeprowadzić małą reanimacje.
Jakis czas temu grubsza ekipa od drugow zwinela mojego kumpla.
Nic w chacie nie znalezli, ale 48 przekiblowal.
I pierwsza rzecz jaka powiedzial jak wrocil to bylo, Lepiej nie używajcie komórek. Kolesie wiedzieli wszystko. Wszysko jest nagrywane w sieciach gsm nawet do 2 lat moga odtworzyc kazda prowadzona przez was rozmowe. Sms oczywiscie tez. Wystarczy zgoda, poparta przypuszczeniami ze tą osobe warto sprawdzic i juz maja calą historie rozmów. W USA(chociaż sie tego wypieraja)robia to na bierząco i monitoruja kto co gada. W polsce mogo po to po prostu siegnąc i prześledzić co przez 2 ostatnie lata nawijaleś, ale dopiero po zgodzie odpowiedniej osoby (przełożony, komendant,nie wiem).Nie wiem tez jak to możliwe bo ta so gromne ilości danych, mnożąc kazdegego abonenta przez liczbe wygadanych minut robią sie z tego tysiace albo setki tysiecy godzin.
Pewnie teraz pojda glosy, ta ale sciema...hmm...moze tak moze nie, znajomy nie jest typem bajkopisarza i niezwykl sciemniac a juz napewno nie w takich sprawach.
A dla ciekawostki bo tego tez nigdzie nie mozna znalesć. Organy scigania miały dużą zagwostke co zrobić z prepaidami, ktore są anonimowe i cieżko zlokalizować właściciela. Na co wiec wpadła nasza wspaniała policja stworzyła własną sieć pre paid. Styl młodzieżowy luźny i na przestrzale. HEYAH![]()
Troche pogrzebałem po sieci zeby zlokalizować co można zrobić zeby nasze rozmowy blyly w 100% prywatne do cholery.
Znalazlem taki gadget http://www.podsluchy007.pl/?action=produkt&produkt=135
niestety tylko do sony ericson pozatym cena zaporowa.
Czasami można zobaczyć takie przystawki w filmach. Koles coś przyłącza do telefonu i niby ma być już zaszyfrowana.
Może można zbudować taki gadget za mniejsza kase ??
Znalazlem coś jeszcze Sagem MW3026S z wbudowanym szyfratorem twojego głosu. Niestety, nigdzie nie znalazlem ceny ani miejsca gdzie mozna to kupic.
Pzdr
sheep shaker wrote:Witam
Kolesie wiedzieli wszystko. Wszysko jest nagrywane w sieciach gsm nawet do 2 lat moga odtworzyc kazda prowadzona przez was rozmowe..
Pzdr