Witam
Mam problem z zapaleniem kuchenki gazowej za pomoca elektrycznego zapalnika. A mianowice kiedys po wcisnieciu wlacznika zapalarki dawała impulsywnie iskre na 4 palniki. Teraz po wcisnieciu wlacznika nic sie nie dzieje zero reakcji. Dopiero jak impulsywnie wlaczam to iskra sie pojawia wszedzie. Ja jakos sobie poradze i zawsze odpale za 3 razem palnik. Ale kobiety w domu nie moga sobie z tym poradzic
czytalem na forum juz o takim przypadku i w tamtych przypadkach byla to wina "generatora". Rozebrałem kuchenke i wydaje mi sie ze ten generator jest ok bo wizualnie nie jest uszkodzony, no i ja jak swoim dziwnym sposobem wciskam ten przycisk to iskra za kazdym razem sie pojawia. I moje pytanie czy to moze byc wina samego włacznika?? bo tak mi sie wydaje. A jak tak to gdzie cos takiego moge dostac?
Prosze o pomoc i z góry dziekuje
w zał zamiescilem zdjecie z forum bo kuchenka jest identyczna
pzdro

Mam problem z zapaleniem kuchenki gazowej za pomoca elektrycznego zapalnika. A mianowice kiedys po wcisnieciu wlacznika zapalarki dawała impulsywnie iskre na 4 palniki. Teraz po wcisnieciu wlacznika nic sie nie dzieje zero reakcji. Dopiero jak impulsywnie wlaczam to iskra sie pojawia wszedzie. Ja jakos sobie poradze i zawsze odpale za 3 razem palnik. Ale kobiety w domu nie moga sobie z tym poradzic

Prosze o pomoc i z góry dziekuje
w zał zamiescilem zdjecie z forum bo kuchenka jest identyczna
pzdro