Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theregrembol7 wrote:wózek widłowy Toyota 7FGF
Jak widać na filmie. Zaraz po przekręceniu stacyjki (obojętnie czy silnik pracuje czy nie) zaczyna rytmicznie migać kontrolka i słychać też przekaźnik.
![]()
Link do filmu:
https://youtu.be/KywZowfiRsQ
Co może być tego przyczyną? Jak sprawdzić czy są jakieś błędy?
grembol7 wrote:Wyświetlacz pokazuje tylko ilość motogodzin.
krzysztof241 wrote:Jesteś w stanie mi podpowiedzieć jak to zrobić? Będę bardzo wdzięczny...
Dodano po 7 [godziny] 17 [minuty]:
Wszedłem do menu serwisowego, nie mam rozpiski więc nieco po omacku sprawdzałem parametry... ale w info o prędkości nie zmieniają się żadne parametry. Chyba, że ktoś ma tabelę z układem menu?
Gregpa2 wrote:Witam
Wózek Toyota 7FBMF30 2002rok kupiony bez akumulatorów.
Po podłączeniu akumulatorów (nie oryginalnych) wyświetlacz przy kierownicy delikatnie raz pika i później żadnej reakcji na przekręcenie kluczyka (nic się nie wyświetla). Stycznik wysokoprądowy nie załącza się. Z płyty elektroniki tej u góry z tyłu za akumulatorami słychać delikatny dźwięk (bzyczenia transformatora). W złączu akumulatorów oprócz dwóch grubych styków prądowych, są jeszcze dwa małe styki, które przy obecnych akumulatorach są nie podłączone. Czy one muszą być podłączone i w jaki sposób (do czego służą). Stacyjka sprawdzona po przekręceniu jest przejście. Bezpieczniki obok stycznika prądowego posprawdzane. Nie mam schematów do tego wózka. Proszę o podpowiedź, gdzie szukać usterki/błędu, lub co posprawdzać.