Witam,
Problem dotyczy samochodu jw. 1800cm/2001 rok. Zamontowany fabrycznie alarm + NATS
Był zmieniany akumulator, klika dni było wszystko w porządku.
Po 2 dniach postoju próbowałem otworzyć samochód kluczykiem, ponieważ wyłączenie pilotem nie powiodło się. Włączył się alarm.Wyłączenie alarmu jest możliwe małym kluczykiem pod maską silnika. Wyłączył się jednak tylko sygnał dźwiękowy, kierunki dalej mrugają i silnika nie można uruchomić.
W tablicy przyrządów mruga czerwona dioda na tle samochodu.
Poniżej znajduje się mrugająca czerwona dioda, prawdopodobnie od NATS.
Baterie w pilocie zmienione, mam 2 piloty i żaden nie działa.
Przejrzałem forum i próbowałem za pomocą przepisów przeprogramować pilota po 6 krotnym włączeniu zapłonu i kombinacji z pilotem. Próbowałem przepisu z
immobillaiserem, też brak wyników.
Może ktoś będzie mógł pomóc w tym temacie.?
Z góry dziękuje.
Problem dotyczy samochodu jw. 1800cm/2001 rok. Zamontowany fabrycznie alarm + NATS
Był zmieniany akumulator, klika dni było wszystko w porządku.
Po 2 dniach postoju próbowałem otworzyć samochód kluczykiem, ponieważ wyłączenie pilotem nie powiodło się. Włączył się alarm.Wyłączenie alarmu jest możliwe małym kluczykiem pod maską silnika. Wyłączył się jednak tylko sygnał dźwiękowy, kierunki dalej mrugają i silnika nie można uruchomić.
W tablicy przyrządów mruga czerwona dioda na tle samochodu.
Poniżej znajduje się mrugająca czerwona dioda, prawdopodobnie od NATS.
Baterie w pilocie zmienione, mam 2 piloty i żaden nie działa.
Przejrzałem forum i próbowałem za pomocą przepisów przeprogramować pilota po 6 krotnym włączeniu zapłonu i kombinacji z pilotem. Próbowałem przepisu z
immobillaiserem, też brak wyników.
Może ktoś będzie mógł pomóc w tym temacie.?
Z góry dziękuje.