Witam.
Poszukuję schematu modułu sterowania firmy ka-el typ modułu kl-2000/r/t.
Za pomoc dzięki.
Pozdrawiam.
Poszukuję schematu modułu sterowania firmy ka-el typ modułu kl-2000/r/t.
Za pomoc dzięki.
Pozdrawiam.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereLeDy wrote:Więc może model w temacie zły? Zdalne sterowanie dokładało się do tych co miały programator mechaniczny.
bogred wrote:Czytajcie uważnie: ...
DiZMar wrote:Właśnie. Czytać uważnie. Neptun 547 był fabrycznie na pilota z ww. modułem.bogred wrote:Czytajcie uważnie: ...
Czytamy uważnie łącznie z tematem a z tematu wynika, że chodzi o Neptun M547 i jak napisałem do tego TV nie było potrzeby montażu zdalnego sterowania ponieważ miał zdalne sterowanie zamontowane przez fabrykę z procesorem SAA1293(A)-03 moduł UBC2060. Dlatego autor chyba coś pomieszał. Mógłby się odezwać.
LeDy wrote:Czytać uważnie. Neptun 547 był fabrycznie na pilota z ww. modułem.
DiZMar wrote:Właśnie takim. Na schemacie Neptuna M547( plik schematu mam napisany 547 ale schemat M547) był właśnie UBC2060.LeDy wrote:Czytać uważnie. Neptun 547 był fabrycznie na pilota z ww. modułem.
ww. modułem czyli jakim? Natomiast Neptum M547 miał zamontowany fabrycznie moduł sterowania UBC2060
Quote:Miło powspominać i pochwalić się , że się jeszcze pamięta.Nie macie już ciekawszych tematów do "pomagania"?
Quote:Też wykonywałem naprawy gwarancyjne i GZE i pozostałych producentów..właśnie w tamtych czasach (lata 90-te) byłem serwisem autoryzowanym GZE Unimor