Poleciały łożyska i fachman za wymianę krzyknął 4 stówki. Czy to jest realna cena za taką usługę, czy też chce mnie obskubać. Może samemu podjąć wyzwanie? Jeżeli tak, to jak się do tego zabrać?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereBleble wrote:No chyba jednak skubacz ale może niech inni koledzy się wypowiedzą
bionicl wrote:właśnie wymieniłem łożyska w takiej pralce, zrobiłem to pierwszy raz i wszystko działa bez problemu, a zaoszczędziłem 200zł czas pracy ok 3godz. A ten twój serwis to nieźli naciągacze.pozdrawiam.
piloo1 wrote:Oczywiście wstaw te zdjęcia. Na pewno wiele osób ma ten problem i będzie im łatwiej. A tak przy okazji łożysk. Słyszałem, że niektóre pralki mają zamiast simeringu uszczelniacz podobny jak w pompie wodnej w samochodach, to znaczy metalowy pierścień styka się z pierścieniem ceramicznym. Tak samo jest w zmywarkach w pompie myjącej. Czy ktoś widział coś takiego w pralkach ?
Krzysztof Tworek wrote:Czołem!
Właśnie jestem po wymianie łozysk w Amice PA5510B421. Rozbierałem ją (ładnie to brzmi ...) i fotografowałem kolejne etapy "cyfrówką" (dla potomności). Jeżeli nadal jest zainteresowanie tym tematem, zbiorę się i złozywszy to do kupy wstawię na elektroda pl
KT