Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Dobór małego zestawu stereo

RD95 21 Feb 2011 13:50 1246 11
    RD95
    Level 13  
    Czy może ktoś przestać ciągle usuwać moje tematy. Czy można wreszcie otrzymać pomoc. Dwa te same tematy wcześniej założyłem przez przypadek. I teraz znów proszę o dobór zestawu do muzyki klubowej np hous lubię mocny bas myślałem nad 2x STX F-200 + STX S-200.
    sebap
    Level 41  
    Jeśli napiszesz w tytule dokładnie o co chodzi i wstawisz znaki przestankowe w odpowiednich miejscach to pewnie nikt nie usunie :D.
    Bez obrazy.
    RD95
    Level 13  
    Jak myślicie opłaca się kupić kolumny tonsil zg 30 c 115 za 100zł?

Dodano po 3 [minuty]:

Taki tytuł może być?
    sebap
    Level 41  
    Jeśli w dobrym stanie i głośniki oryginalne (lub wymienione na oryginalne) to chyba warto. Poszukaj jeszcze może Mildton lub jakiś Altus. Może wyrwiesz coś tańszego.
    A tak w ogóle gdzie to ma grać i jaki masz wzmacniacz do tego?
    RD95
    Level 13  
    Tonsile ma na sprzedanie mój kolega wyglądają na nie zniszczone i chce 100. A głośniki mają grać u mnie w pokoju 15m2 ewentualnie czasem jakieś domowe imprezy. A wzmacniacza nie posiadam bo składam zestaw od podstaw i na razie chce kolumny.
    Areek2
    Level 21  
    Posłuchaj jak grają, jeżeli dźwięk Ci odpowiada, to nie ma co się zastanawiać tylko brać ;)
    sebap
    Level 41  
    Jeśli to na miejscu i od kumpla to bierz.
    RD95
    Level 13  
    Zobaczę może kupię. Ale narazie i tak nie mam pod co podłączyć ale to by nie pogralo dłużej niż do wakacji bo wtedy mam zamiar kupić jakiś nowy sprzęt.

Dodano po 13 [sekundy]:

Zobaczę może kupię. Ale narazie i tak nie mam pod co podłączyć ale to by nie pogralo dłużej niż do wakacji bo wtedy mam zamiar kupić jakiś nowy sprzęt gdy zarobie kasę.

Dodano po 4 [minuty]:

Ale ten temat założyłem nie po to aby się pytać o te kolumny. Więc co mi polecicie aby kupić do swojego pokoju jaki zestaw do pokoju 15m2 do muzyki klubowej aby był mocny bas oraz żeby można było tym czasem zagrać na imprezkach domowych
    sebap
    Level 41  
    Jakim budżetem dysponujesz?
    RD95
    Level 13  
    Jakieś 1500zł aby mnie wyniosły kolumny z wzmacniaczem najlepiej. Może być trochę więcej.
    RD95
    Level 13  
    A jakieś nowe kolumny w takiej cenie polecicie?