billy0o wrote:A co mnie to interesuje, że dla ciebie jest za kolorowo, co ja ci poradzę, że nie dostrzegasz wszystkich barw?Myślę, że kolego za bardzo kolorujesz swoje rozwiązanie,
billy0o wrote:bronisz rękami i nogami a do tego sygnujesz swoją firmę wszędzie gdzie tylko się da.
a ty czego bronisz ? zastanowiłeś się nad tym? bo ja widzę, że jesteś zagubiony i sam nie wiesz o co ci chodzi.
Kolejny znudzony i sfrustrowany życiem? Tylko na tyle cię stać ? Potrafisz coś więcej zrobić niż tylko biadolić ??? Wiesz dlaczego nie wyjechałeś do UK ? w poszukiwaniu pracy ? bo jesteś za mało kreatywny i wolisz siedzieć w swoim grajdołku narzekając na wszystko i wszystkich wokoło. Weź się chłopie za jakąś pracę, zrób coś dla POLSKI, pokaż/zaprezentuj coś swojego na elektrodzie, ja sam z miłą chęcią popatrzę na coś nowego i oryginalnego. Bo ja po to wchodzę na takie fora. A tylko w Polsce jest pełno takich maruderów i darmozjadów na forach, którzy płaczą, że im trzeba wszystko DAĆ za darmo i wyciągają łapę.... za to samemu nic nie chce się zrobić. I nie obawiaj się, ja nie jestem mściwy więc nie będę w twoim temacie DIY mieszał - jeśli mnie zainteresuje to dopytam i może się czegoś nowego od ciebie nauczę, a jeśli nie zainteresuje to po prostu nie wejdę, nie poczytam itd...
billy0o wrote:W czasach gdy mobilny dostęp do internetu jest powszechny i tani lepiej jest napisać prostą aplikację w php i możemy zrobić tysiąckroć więcej.
Taka "strzałka" nie niesie ze sobą żadnej informacji, wśród plątaninie 50 numerów w centrali i n numerów w książce telefonicznej łatwo już jest się pogubić, który ma jaką funkcje i jak to wszystko działa. Dobre to by było w roli pagera, ale tylko na małe odległości.
Rozsądny system wykorzystujący komendy wysyłane przez sms'y, to jest do implementacji. Dziś sms'y w tej samej sieci to groszówki, a dzięki szablonom w telefonach jak i dużej możliwości przesyłania informacji znów mamy tysiąckroć więcej możliwości.
Czy ja gdzieś powiedziałem że to rozwiązanie ma zastąpić powszechny dostęp do internetu lub narzędzia istniejące w telefonach komórkowych ???? Opanuj się i czytaj uważniej - bo ośmieszasz się zarzucając mi takie bzdury.
Jak ktoś DA CI telefon, DA CI aplikację i POKAŻE ci jak z niej korzystać to wtedy jesteś w stanie to zrozumieć i pisać o tym. Sam nie potrafisz pomyśleć szerzej i stąd problemy z postrzeganiem rzeczywistości wokoło. Typowy Kowalski o którym pisałem wyżej.
Dodano po 5 [minuty]:
podly wrote:Moje uwagi odnośnie bluetooth i możliwości trafienia na linię zajętą były stricte techniczne. Nie wiem skąd w Tobie tyle agresji, ale wyluzuj trochę.
Ja się pienię ? Ja tylko odpowiadam na twoim poziomie żebyś lepiej zrozumiał, oskarżasz mnie o naciąganie operatorów - to nie jest agresja z twojej strony? Ja potrafię się bronić przed tak durnymi zarzutami i odpowiadam tylko - więc sam wyluzuj. Masz dobry nick do osobowości jaką tu prezentujesz

podly wrote:A pisanie, że operatorzy i tak są bogaci... Jak ktoś na tym forum jest bogaty to go oskubiesz?
Przepraszam ale chyba się kolega czegoś ,.... hmmm tzn coś zażył i bredzi teraz trzy po trzy....
podly wrote:Z mojej strony EOT bo dyskusji z Tobą się nie da prowadzić.
Uuuuuf cieszę się, bo to nie dyskusja ani żadna krytyka. Z tobą to tylko pożal się Boże użeranie i kłótnia bo zarzuty masz wyssane z kapelusza a kreujesz się na krytyka nie z tej ziemii.
Dodano po 3 [minuty]:
Widząc tak zaciekle atakujących i gryzących "kolegów" trudno się nie zgodzić ze słowami "słynnego" ministra Drzewieckiego:
"Polska to dziki kraj"