Jaki kolego programem chcesz się komunikować.Tak naprawdę numer nie jest potrzebny aby się połączyć.Mozna wpisać 2222 ,zobacz czy masz zasilanie do fejsa.Jeżeli to chinol to zainstaluj na win 7 32 bity.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therepiwo83 wrote:, Tak naprawdę numer nie jest potrzebny, hm ? , co do pytania , Jakim kolego programem chcesz się komunikować. Jeżeli krzyczy o DAM to bez komentarza.Jaki kolego programem chcesz się komunikować.Tak naprawdę numer nie jest potrzebny aby się połączyć.Mozna wpisać 2222 ,zobacz czy masz zasilanie do fejsa.Jeżeli to chinol to zainstaluj na win 7 32 bity.
ALIBABA I wrote:Witam,piwo83 wrote:, Tak naprawdę numer nie jest potrzebny, hm ? , co do pytania , Jakim kolego programem chcesz się komunikować. Jeżeli krzyczy o DAM to bez komentarza.Jaki kolego programem chcesz się komunikować.Tak naprawdę numer nie jest potrzebny aby się połączyć.Mozna wpisać 2222 ,zobacz czy masz zasilanie do fejsa.Jeżeli to chinol to zainstaluj na win 7 32 bity.
Wpisz cztery zera.
pepe150 wrote:Bo dla PP2000 w numerze DAM 0000 nie było twojego komputera silnika, i nie było modeli CC.
Poszukaj naklejki przy zawiasach drzwi.
Dodano po 2 [minuty]:
Numer DAM dla twojego Peugeot 206CC - 8883
Poszukaj tego numeru w samochodzie na naklejce.
DejayPablo wrote:pepe150 wrote:Bo dla PP2000 w numerze DAM 0000 nie było twojego komputera silnika, i nie było modeli CC.
Dodano po 2 [minuty]:
No wlasnie nie mam tej naklejki bo było lakierowane auto.
ale dzięki za pomoc.
p.s. czy bsi odpowiada również za otwieranie dachu w CC? bo mam 4 bledy bsi i wgl nie moge ruszyc dachu ani w jedna ani w druga stronę, błędów dachu brak, mikrostyki klapy wymieniłem.
sly_1978 wrote:DejayPablo wrote:pepe150 wrote:Bo dla PP2000 w numerze DAM 0000 nie było twojego komputera silnika, i nie było modeli CC.
Dodano po 2 [minuty]:
No wlasnie nie mam tej naklejki bo było lakierowane auto.
ale dzięki za pomoc.
p.s. czy bsi odpowiada również za otwieranie dachu w CC? bo mam 4 bledy bsi i wgl nie moge ruszyc dachu ani w jedna ani w druga stronę, błędów dachu brak, mikrostyki klapy wymieniłem.
Raczej na pewno BSI zarządza całym nadwoziem tak więc i dachem również.
Zibi18Le wrote:Witam - mam problem z połączeniem sie z pp2000. Aplikacja żąda numeru DAM wpisuję 97968 bo taką mam naklejkę na słupku i nic . Dodam że chwile wcześniej aplikacja wczytuje nr Vin bez problemu. Czy to może oznaczać że BSI było wymienione ( tak podejrzewam- ale jak to sprawdzić?)
Auto to peugeot 206 cc nr vin VF32DNFUF43461950 . Wpisywałem też inne nr dam typu 11111 lub 2222 i też nic a podobno nie potrzebny żeby uruchomić. Program którym próbuje uruchomić to diagbox V07.44 który na citroenie działa bez problemu. Pozdrawiam
pepe150 wrote:Zibi18Le wrote:Witam - mam problem z połączeniem sie z pp2000. Aplikacja żąda numeru DAM wpisuję 97968 bo taką mam naklejkę na słupku i nic . Dodam że chwile wcześniej aplikacja wczytuje nr Vin bez problemu. Czy to może oznaczać że BSI było wymienione ( tak podejrzewam- ale jak to sprawdzić?)
Auto to peugeot 206 cc nr vin VF32DNFUF43461950 . Wpisywałem też inne nr dam typu 11111 lub 2222 i też nic a podobno nie potrzebny żeby uruchomić. Program którym próbuje uruchomić to diagbox V07.44 który na citroenie działa bez problemu. Pozdrawiam
Nr DAM: 9796 - jest 4 lub 5 cyfrowy. 2 ostatnie cyfry w ciągu, w tym przypadku 88 to kod fabryki.
Zibi18Le wrote:pepe150 wrote:Zibi18Le wrote:Witam - mam problem z połączeniem sie z pp2000. Aplikacja żąda numeru DAM wpisuję 97968 bo taką mam naklejkę na słupku i nic . Dodam że chwile wcześniej aplikacja wczytuje nr Vin bez problemu. Czy to może oznaczać że BSI było wymienione ( tak podejrzewam- ale jak to sprawdzić?)
Nr DAM: 9796 - jest 4 lub 5 cyfrowy. 2 ostatnie cyfry w ciągu, w tym przypadku 88 to kod fabryki.
Dziękuje - sprawdze