Witam! Ze względu na studia raczej będę musiał zamienić mojego PCta na laptopa. Jestem ciekawy ile mogę za niego teraz dostać. Podaję parametry:
CPU: Core2Duo E8400 + chłodzenie Auras Wave LPT-709
MoBo: Asus P5K PRO
RAM: Patriot 2x2Gb 800MHz CL4 DDR2 (oryginalnie z radiatorami)
HDD: Seagate 500Gb SATA II 32mb
GPU: Gainward GeForce 9800GTX 512mb
Zasilacz: Corsair 520W
Napęd Optyczny: Samsung SH-S202N z LightScribe
Obudowa: I-box lion
Dodatkowo wewnętrzny czytnik kart pamięci Samsunga
Monitor: 22" samsung SyncMaster 223BW
Klawiatura: multimedialna Natec Dolphin z niskim skokiem klawiszy
Mysz: A4-tech X-750 BF
Do praktycznie każdego podzespołu oryginalny kartonik, broszurki i ewentualne CD z oprogramowaniem.
Zestaw szykowany dla siebie na dłuższą metę - możliwość rozbudowy, dobre parametry do OC (którego jeszcze nawet nie robiłem bo aktualna wydajność wystarcza mi ponad miarę
), przemyślany - do zakupu szykowałem się coś koło 4 miesięcy pilnie obserwując rynek
jak widać po GPU szykowany do grania, lecz przyszedł już czas że z tego "wyrosłem". Myślę nie nie potrzeba zachwalać parametrów jak i wydajności bo "jaki koń jest każdy widzi"
wiadomo, że są już nowsze technologie na rynku ale wydaje mi się że mój set wystarczy jeszcze nawet bardziej wymagającym. Możliwość sprzedaży całości jak i peryferiów oddzielnie, jednostki raczej rozbijał nie będę.
Prosiłbym o przybliżenie potencjalnej wartości jednostki jak i całego zestawu. Pozdrawiam!
CPU: Core2Duo E8400 + chłodzenie Auras Wave LPT-709
MoBo: Asus P5K PRO
RAM: Patriot 2x2Gb 800MHz CL4 DDR2 (oryginalnie z radiatorami)
HDD: Seagate 500Gb SATA II 32mb
GPU: Gainward GeForce 9800GTX 512mb
Zasilacz: Corsair 520W
Napęd Optyczny: Samsung SH-S202N z LightScribe
Obudowa: I-box lion
Dodatkowo wewnętrzny czytnik kart pamięci Samsunga
Monitor: 22" samsung SyncMaster 223BW
Klawiatura: multimedialna Natec Dolphin z niskim skokiem klawiszy
Mysz: A4-tech X-750 BF
Do praktycznie każdego podzespołu oryginalny kartonik, broszurki i ewentualne CD z oprogramowaniem.
Zestaw szykowany dla siebie na dłuższą metę - możliwość rozbudowy, dobre parametry do OC (którego jeszcze nawet nie robiłem bo aktualna wydajność wystarcza mi ponad miarę

Prosiłbym o przybliżenie potencjalnej wartości jednostki jak i całego zestawu. Pozdrawiam!