Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Youtube zdechło- odtwarzanie tylko w 240p bez wyboru i ...

27 Mar 2011 21:38 2284 6
  • Poziom 29  
    ... ciągły komunikat:
    "Uaktualnij program Flash Player do wersji 10, aby zwiększyć wydajność odtwarzania. Uaktualnij teraz lub uzyskaj więcej informacji."
    Co się dzieje, ktoś wie?

    Internet Explorer i Firefox- to samo.
    Na stronie: http://www.adobe.com/software/flash/about/
    pokazuje: You have version 9,0,28,0 installed
    Pobrałem i zainstalowałem: Adobe Flash Player 10.2.153.1
    bez zmian, jakieś pomysły?
    W dodaj/usuń programy mam:
    Youtube zdechło- odtwarzanie tylko w 240p bez wyboru i ...
    i dalej pokazuje: You have version 9,0,28,0 installed
  • Poziom 17  
    Spróbuj może tak:
    odinstaluj wszystkie adobe -> restart PC
    odinstaluj mozille -> restart PC
    wgraj mozille, wejdź na YT i samo powinno wykryć co masz zainstalować
  • Poziom 29  
    Odinstalowałem Firefoxa, odinstalowałem Flash Playera, odinstalowałem Javę. Zainstalowałem powyższe na nowo- bez zmian, poza Firefoxem z wersji 3.coś tam na wersję 4.0 Tak wygląda u mnie strona Youtube:]
    Youtube zdechło- odtwarzanie tylko w 240p bez wyboru i ...
    Dziwne jest to, że pobieram i prawidłowo się instaluje flash player 10, w dodaj/usuń programy jest flash player 10 plugin a po sprawdzeniu na stronie http://www.adobe.com/software/flash/about/
    pokazuje, że: "You have version 9,0,28,0 installed"
    Nie kumam tego. Nie pomaga wyłączenie zapory, antywirusa, noscripta i adblocka.
    Sam nie wiem czego się jeszcze chwycić. Tak wyglądają moje wtyczki we Firefoxie:
    Youtube zdechło- odtwarzanie tylko w 240p bez wyboru i ... Youtube zdechło- odtwarzanie tylko w 240p bez wyboru i ... Youtube zdechło- odtwarzanie tylko w 240p bez wyboru i ...
  • Poziom 24  
    U mnie jest info:
    You have version 10,0,45,2 installed
    i jest OK
  • Poziom 17  
    strasznie dużo różnych wtyczek masz wgranych, może tutaj leży problem ?
    NoScript - podejrzanie wygląda, może wyłącz ją na chwile i zobacz czy pomoże ?
    Możesz tak przetestować każdą wtyczkę.
    Jeśli chcesz mogę Ci podesłać swoją liste - wyłączysz wszystkie pozostałe u siebie i sprawdzisz czy YT ruszy
  • Specjalista Sieci, Internet
    Mi noscript bruździł na tubie - przeinstalowałem i teraz OK.

    Uruchom FF w trybie awaryjnym programs/firefox/...tryb awaryjny - czy problem nadal istnieje ?
  • Poziom 29  
    Już jest ok, bardzo dziwne, ale wyłączyłem wtyczkę Shockwave Flash 9.0.28.0 w dodatkach firefoxa i już pokazuje: "You have version 10,2,153,1 installed". Ciekawe, że starsza wersja wykluczała nową? Youtube działa w końcu normalnie.