Cześć,
Macie może pomysł jak coś takiego zrealizować? Potrzebuję utrzymać pojemnik w wodą ok. 10 litrów w stałej temperaturze ok. 60*C (fajnie by było mieć regulacją +- 10*C). Myślę o czymś dobrze odizolowanym (plastikowa chłodziarka do piwa) + jakaś grzałka... może przeróbka akwariowej? Od góry przykrycie folią aluminiową
. Co wy na to?
W środku będzie się robić jedzonko, więc nie powinny się żadne dziwne rzeczy do wody uwalniać (mimo, że jedzonko będzie pakowane próżioniowo).
O takie coś chce zrobić: http://en.wikipedia.org/wiki/Sous-vide tylko na małą, domową skalę
. Jakbyście temat ugryźli?
Macie może pomysł jak coś takiego zrealizować? Potrzebuję utrzymać pojemnik w wodą ok. 10 litrów w stałej temperaturze ok. 60*C (fajnie by było mieć regulacją +- 10*C). Myślę o czymś dobrze odizolowanym (plastikowa chłodziarka do piwa) + jakaś grzałka... może przeróbka akwariowej? Od góry przykrycie folią aluminiową

W środku będzie się robić jedzonko, więc nie powinny się żadne dziwne rzeczy do wody uwalniać (mimo, że jedzonko będzie pakowane próżioniowo).
O takie coś chce zrobić: http://en.wikipedia.org/wiki/Sous-vide tylko na małą, domową skalę
