Witam,
chciałem kupić nagłośnienie do komputera (karta dźwiękowa sound blaster x-fi platinum) i ewentualnie perkusji elektronicznej. W pierwszej chwili byłem zdecydowany na aktywne Microlab Solo6c, ale podobno starsze kolumny pasywne + wzmacniacz zagrają znacznie lepiej, więc próbuję coś złożyć do 600zł (więcej to już naprawdę nie mam
). Czy zestaw wymieniony w temacie będzie ok? Kolumny - 400zł, wzmacniacz - reszta budżetu. Czy może polecicie mi coś innego? Zależy mi trochę na czasie, bo w weekend by mi się ten zestaw przydał. Wszelkie opinie i przede wszystkim propozycje mile widziane. Zdaję sobie sprawę, że 600zł to nie jest wymarzony budżet, ale chcę tylko, żeby zagrało to lepiej od Microlabów Solo6c. Nie musi się wyróżniać w klasie urządzeń profesjonalnych 
chciałem kupić nagłośnienie do komputera (karta dźwiękowa sound blaster x-fi platinum) i ewentualnie perkusji elektronicznej. W pierwszej chwili byłem zdecydowany na aktywne Microlab Solo6c, ale podobno starsze kolumny pasywne + wzmacniacz zagrają znacznie lepiej, więc próbuję coś złożyć do 600zł (więcej to już naprawdę nie mam