Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Suzuki swift nie odpala , błąd p1621

06 Kwi 2011 09:47 7184 9
  • Poziom 17  
    witam,mam problem z autem suzuki swift 2002r 1.0l. auto nie odpala,na desce pali sie kutka,błąd p1621 brak komunikacji miedzy immo a ecu. instalacja sprawdzona .pomoże ktoś oczywiście nie za free ?
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 17  
    sorry, nie wiedziałem ze nie wolno używać słów kutka,bede miał sie na baczności..

    Dodano po 7 [minuty]:

    a tak po za tym może chciał byś mi pomóc z tym fantem ?
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 17  
    sorry ,, zapędziłem się..

    Dodano po 2 [minuty]:

    a co z drugim pytaniem, pomożesz z tą kłódką ? ;)

    Dodano po 3 [godziny] 16 [minuty]:

    koledzy pomóżcie , potrzebuje wsad do pamięci 93c56 do tego swifta ,sterownik denso 33920-68e4 , nie za free .
  • Poziom 17  
    to znowu ja , dalej męczę się z tą zarazą wiec może jeszcze raz spróbuje tu zapytać,może w końcu ktoś poda pomocną dłoń , chce wymienić kompletny sterownik w tym aucie razem z immo i stacyjką ,mam już nawet na oku ale ma trochę inne numery i jest z 2000r a mianowicie stary sterownik ma numery 33920-68E4 a ten którym chce go zastąpić to 33920-68e0 . pochodzi z tego samego auta tylko 2 lata starszego . No i na stary jest euro 3 a na tym nowym EEC , i teraz pytanie czy to będzie chodziło ?
  • Poziom 10  
    Hej, mam podobny problem. Za chiny nie mogę znaleźć kompa 68E4 (duże oznaczenie A4). Czy udało Ci się możne rozwiązać Twój problem?
  • Poziom 17  
    no niestety nie udało mi sie z tym autem, sterownik ciężki do zdobycia obdzwoniłem całą Polskę i nie znalazłem , może tobie sie uda , powodzenia.
  • Poziom 28  
    Kłódka gaśnie po odpaleniu auta nie wcześniej. Jakaś historia auta?
  • Poziom 10  
    W moim przypadku kłódka włączyła się po tym jak próbowaliśmy odpalać go na kable. Nie udało się i po włożeniu nowego aku kłódka się zaswieciła i od tego momentu już nic nie dało się zrobić. 2 auto-elektryków rozłożyło ręce a samochód stoi już 3 miesiące :( Obaj mówią to samo: potrzebny nowy komp z immo.
    Pisałem o swoim problemie w tym wątku