Nie ma się co denerwować. Części jak części ale nie wiele i ceny takie sobie. Szukaj sklepów które mają duży asortyment. One mają duży przemiał, mogą sobie pozwolić na puszczanie towary w rabatach czy promocjach.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereBANANvanDYK wrote:Natomiast alternator Jubana ma konstrukcję przypominającą tą z FSO1500/Poloneza. Części elektryczne (regulator, przewody, a pewnie i też stojan, wirnik i diody) są chińskiego pochodzenia. Szczotki wydają się mniejsze niż w alternatorze FSO. Ale jakoś nic nie śmierdzi chinami
BANANvanDYK wrote:Z tyłu osłona plastikowa, pod którą nie zaglądałem, a montowałem taki w C330. Cena 180 zł. Trochę dziwny sposób mocowania - przedłużka do tylnego mocowania, ale pozwalające na pływające zamocowanie które nie ułamie aluminiowej obudowy
bizon_126 wrote:Dlatego ja u siebie w c 360 mam bosch-a 100A z opla na szrocie jedyne 50 zeta włożyłem nowe łożyska i szczotki i mam spokój na lata jak padnie jest dość typowy jadę kupuje następny z opla 2,0 DTL i po problemie
Kilka razy montowałem z BMW też dość pancerny
hevet2 wrote:"Oryginału"Ursusa i THM nie bierz w ręce bo one po kilku tygodniach pracy nadają się na złom.
WUZETEMY trzeba dobrze wymyć przed zalozeniem (ja myję WD) na około 100 założonych trafiłem 1 trupa ( chyba że teraz jakość aż tak się pogorszyła za to głowy nie dam w dzisiejszych czasach nikomu nie można wierzyć bo może już pakują jakie "turasy"). Jak masz kupować Ursusa cz THM to lepiej firmy zetor (też tani a jest szansa że pojeździsz).