Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Zmywarka Siemens se60t393eu/13 pompa chodząca na sucho

Marko_md 24 Kwi 2011 13:35 2415 4
  • #1 24 Kwi 2011 13:35
    Marko_md
    Poziom 2  

    Zmywarka Siemens se60t393eu/13
    Miałem problem z grzaniem i suszeniem rozwiązałem problem wymieniając grzałkę, wykonałem dwa prania z wynikiem pozytywnym, grzało, suszyło.
    Następnego dnia odpaliłem zmywarkę i ku mojemu zdziwieniu zmywarka chce odprowadzić wodę której już nie ma, wyłączanie i włączanie na nowo nic nie daje od razu chce ciągnąc wodę z dna zmywarki, pracuje pompa, po wlaniu wody wyciągnęło wlana wodę i dalej pompa chodzi.
    Podejrzewam że jakiś może czujnik się zawiesił, i przekazuje info że woda dalej jest.

    0 4
  • Pomocny post
    #2 24 Kwi 2011 13:47
    maniek475
    Poziom 23  

    Witam.

    Znalazła się woda na dole zmywarki i aquastop zadziałał .


    Pozdrawiam maniek475.

    0
  • #3 24 Kwi 2011 14:10
    Marko_md
    Poziom 2  

    Faktycznie, sprawdziłem, 100% racja, dzięki za pomoc. Co mam zrobić, żeby dalej nie ciekło?

    0
  • #4 24 Kwi 2011 19:06
    maniek475
    Poziom 23  

    Szukał bym w okolicy grzałki , skoro ją wymieniałeś .

    Żeby uruchomić musisz usunąć wodę z spodu zmywarki .

    Pozdrawiam maniek475.

    0
  • #5 04 Wrz 2011 12:56
    Marko_md
    Poziom 2  

    Witam ponownie
    Zmywarka działała już dłuższy czas, teraz zaczęła znowu się psuć i przerywa program, co może być przyczyną?

    0