Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki telefon z gps, aparatem i dobrą baterią.

krismascott 25 Apr 2011 09:22 4464 6
    krismascott
    Level 9  
    Witam,

Mam NOKIE n95 8GB i byłbym z niej całkiem zadowolony gdyby nie bateria.. Szukam po sieci czegoś właściwego dla mnie i nie mogę znaleźć. Czy może ktoś mi doradzić jakiś dobry sprzęt żeby spełniał te podstawowe warunki:
    - telefon :)
    - GPS,
    - aparat min 5 mpix.
    - bateria a dużej wytrzymałości.

Nokia to dobry telefon ale ciągle musze myśleć o ładowaniu wytrzymuje max. z 2 dni.
    Kwota właściwie bez znaczenia byle te warunki były spełnione.
    pozdrawiam
    Szymon_C.
    Level 11  
    SE HAZEL, bateria potrafi tydzień trzymać:)
    gwidon997
    Level 24  
    Jaki OS preferujesz?
    krismascott
    Level 9  
    dotąd pracowałem na symbianie. Nie chcialbym jakiegoś wynalazku... Coś żeby pracowało logicznie i płynnie. Nie napisałem wczesniej - nie chciałbym telefonu dużego i płackiego - wiem że takie sa modne ale ja nosze telefon w kieszeniach i jestem często w ruchu wiec musi mieć w miare zwartą konstrukcję. Nie zależy mi na czymś tanim ma to być trwała wielofunkcyjna maszyna do ciężkiej pracy :) żebym za często nie musiał o nim mysleć i tu bateria jest bardzo ważna.
    piko37
    Level 22  
    Wszyscy piszą że tydzień trzyma... jedyny telefon nowszej generacji w którym bateria mi wytrzymuje dłużej niż 2 dni to E52. Trzyma 5-6 dni w porywach gdzie nowa E66 trzymała max 2 dni. Hazel i inne SE ostatnio wypuszczane to straszna Chinina. To tylko moja opinia i proszę o nie komentowanie bądź podważanie mojej opinii.
    tele_sim
    Level 33  
    Osobiscie polecam E52, sam uzywam aparat slaby 3,2 ( ale do zdjec uzywam Panasonica Fz45 :) ) GPS działa bardzo dobrze.