Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

MPPS (interfejs chiptuning) - który lepszy?

serwiscar 26 Apr 2011 21:17 15915 3
Texa Poland
    serwiscar
    Level 13  
    Witam.
    Mam pytanie do kolegów po fachu. Który MPPS jest lepszy?
    Ten, który cala elektronika ma w złączu, czy ten, który posiada box'a dodatkowo?
    Za wskazówki byłbym serdecznie wdzięczny, gdyż nie chcę w błoto wyrzucić pieniędzy.
    Pozdrawiam.
  • Texa Poland
    SIVLE
    Level 11  
    Jeden i drugi jest dobry ale jak już kupić to wersje v4.0.1.9 , mam taki , jesli masz 3.0.2.37 ,, v4.0.1.9 , v5.0.1.10 uszkodzony (zablokowany )pisz na pw . tez naprawiam .
    Wszystko do Diagnostyki, Chiptuningu , Liczniki ,Immo ,Airbag ,Filtry Fap
    itp
    Serwis sprzetu diagnostycznego - naprawy LAUNCH , KTS , VAS , CLIP , UPA , LEXIA , MPPS V4.0.19 - V5.0.1.10
    BDM100 , I WIELE INNYCH
    Pozdrawiam
  • Texa Poland
    radyjator
    Level 19  
    A czy takim interfejsem przeżuce zawartość sterownika 1.0 12v Bosch M1.5.5 Corsa C 2004r sterownik 512kb?? Mam uszkodzony swój kupiłem drugi który jest zablokowany.
    gregorianin
    Level 27  
    serwiscar wrote:
    Witam mam pytanie do kolegow po fachu. Ktory MPPS jest lepszy ? Ten ktory cala elektronika ma w zlaczu ,czy ten ,ktory posiada box'a dodatkowo ? Za wskazowki bylbym serdecznie wdzieczy, gdyz nie chce w bloto wyrzucic pieniedzy.
    Pozdrawiam

Jeśli nie chcesz wywalić pieniędzy w błoto to - żaden, oba to klony z pirackim oprogramowaniem, kup prawdziwy sprzęt np. FGTech Galletto, CMD, Byteshooter, Kess, MPPS (od AMT Cartech) ten w zasadzie jest najtańszy 1650e w wersji stand alone master tutaj masz więcej sprzętu http://www.chiptunawarehouse.com/content.jsp