Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

S klasa W220 S320 podłączenie airmatic po wypadku

TrzyEr 06 May 2011 08:47 6920 5
    TrzyEr
    Level 17  
    Witam!
    Czy ma ktoś może schemat, zdjęcie jakimi przewodami powinna być podłączona pompa airmatic - auto po wypadku i wtyczki są połamane, stopione i nie wiem jakie przewody powinny być podłączone do pompki od airmatika w prawym przodzie. Tzn te grube mam podłączone lecz nie wiem jak te cienkie powinny być i który przewód do którego pinu za szybką pomoc z góry dzięki.
    Doktorr
    Level 35  
    Podzwoń po gościach co handlują częściami do tego zawieszenia na allegro żeby ci obfotografowali wtyczki z odsłoniętymi kablami, licząc na klienta chętnie ci pomogą.
    TrzyEr
    Level 17  
    Ok mam podłączone wszystko i wywala błędy C1322 C1323 C1324 C1325 C1338 I auto ani rusz w górę ma ktoś może dokładny opis tych błędów lub może ktoś miał podobny problem?
    fructon
    Level 33  
    to błedy zaworów w amortyzatorach , przeglądnij wiązki do nich i wtyczki pod nadkolami, mam nadzieje że zrobiłes wczesniej kalibracje airmatic
    TrzyEr
    Level 17  
    A mam pytanko czy można jakoś sprawdzić pompkę "na krótko" bo nie wiem czy jest z nią wszystko ok bo po zduszeniu przekaźnika "O" nie odzywa się, brakuję masy na wtyczce do pompki tej z grubymi przewodami ale nawet po podaniu masy się nie odzywa.
    billboard
    Level 10  
    Tak kompresor mozna sprawdzi na krótko