Ma może ktoś skany pisemnego i pisemnego praktycznego jak coś to bardzo proszę na p.monetas(_at_)gmail.com dziękuje i pozdrawiam
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereprzyjacielkuternogi wrote:Ja egzamin zdaje dopiero za rok i mam pytanie...czy ten wykaz założeń (te punkty jak pisać egzamin) to można było mieć ze sobą czy uczyliście się tego na pamięć ?
sebek3 wrote:przyjacielkuternogi
Ale mówisz o technikum elektronicznym ?
przyjacielkuternogi wrote:
....
a to w końcu jak to jest z tą specjalizacją, to mogę jakoś się ukierunkować, czy to tylko jakiś pic na wodę jest ? Generalnie, na czym polega specjalizacja w waszych szkołach ?
PWEITI wrote:przyjacielkuternogi wrote:
....
a to w końcu jak to jest z tą specjalizacją, to mogę jakoś się ukierunkować, czy to tylko jakiś pic na wodę jest ? Generalnie, na czym polega specjalizacja w waszych szkołach ?
Nie wiem jak w innych szkolach ale w mojej to byl pic na wode. Powiem Ci ze ten caly egzamin zawodowy jest picem na wode, ktory do niczego sie nie przyda, nawet na studia w kierunku elektronicznym jestes tak samo rekrutowany jak licealista z tym ze on np. ma matematyke i fizyke rozszerzona a ty jestes udupiony i tyle...
Pozdrawiam
CzeQ wrote:Ja narazie tylko E, eksploatacja i konserwacja punkty: 2,9,10 kiedyś dorobi się więcej ;D
michalik12 wrote:a tak dokładnie to bez zera, czyli np 0.01:0.1:1:10:100:1000 itdlogarytmiczna zmienia się potęgowo np 0:10:100:1000:10000 itd.
ElektroShock wrote:nie rozumiem dlaczego wg. ciebie nie powinna być podwójnie log, przecież na podwójnie log wszytkie dane dobrze widać (poza tym dane podane w arkuszu można uznać że obydwie są w skali log) a ze skali liniowej mało co można odczytać a z pół-log to jeszcze gorsza kaszana wychodzi11zywiec11 druga charakterystyka nie powinna być logarytmiczna tylko pół-logarytmiczna.Częstotliwość na logarytmie a rezystancję na liniowej.wtedy wychodzi podobnie jak na podwójnie liniowej.
dezmontnikus wrote:Tak nawiasem... kiedy wyniki tegorocznego egzaminu? 26 sierpnia?