wczoraj podłączyłem wewnętrzne usb tzn przedni panel , podłączona kam dziwnie działała jakby miała przewód uszkodzony bo jak nim poruszałem to pojawiała sie i znikala (jako wykryty nowy sprzet ,w prawym dolnym rogu w trayu), i modem usb mi padł i wymieniłem go dzis
urządzenia podpięte pod usb działają nawet te na przednim panelu , drukarka, myszka a jak podłanczam kamere to nie identyfikuje jej tylko ze nie rozpoznane urządzenie usb a sterowniki zainstalowałem (dzis kupiona kam), z poprzednia kamerka było tak samo potem takie same efekty
stery na nowo zainstalowałem
jakby były porty spalone to by mi nie działał sprzęt, a nie działa mi wybrany sprzęt tak jakby chodziło o sterowniki, kto ma pomysł??
a model kamerki to it-308wc razem z sterownikami na plytce,dzis ją kupilem
urządzenia podpięte pod usb działają nawet te na przednim panelu , drukarka, myszka a jak podłanczam kamere to nie identyfikuje jej tylko ze nie rozpoznane urządzenie usb a sterowniki zainstalowałem (dzis kupiona kam), z poprzednia kamerka było tak samo potem takie same efekty
stery na nowo zainstalowałem
jakby były porty spalone to by mi nie działał sprzęt, a nie działa mi wybrany sprzęt tak jakby chodziło o sterowniki, kto ma pomysł??
a model kamerki to it-308wc razem z sterownikami na plytce,dzis ją kupilem