Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Sprzedam] Mam na sprzedaż pendriva karte kredytową 32GB 5SZT

lukoz5 22 May 2011 23:39 5738 46
    lukoz5
    Level 10  
    Witam was mam na sprzedaż pendrivy w kształcie karty kredytowej. Idealnie pasuje do portfela. Pendrive ma pojemność 32GB. Mam na sprzedaż 5szt.
    Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze pisać to wystawie na allegro po uzgodnionej cenie. Karty mają opakowanie. I są jeszcze zalepione w oryginalnej folii.

https://obrazki.elektroda.pl/5574038000_1306100295.jpg
    jankolo
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Ta fotografia to jest tak niewyraźna żeby nie dało się nic zobaczyć? Kto jest producentem tego urządzenia?
    lukoz5
    Level 10  
    daje jeszcze jedno zdjęcie
    https://obrazki.elektroda.pl/4342169300_1306101487.jpg
    producent nie wiem jaki jest lecz ta karta jest przystosowana do graweru i w sklepach jest to firma PQI model U505

a co do interfejsu to jest to Hi-Speed USB 2.0 i podłącza się go tak samo łatwo jak zwykły pendrive
    jankolo
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    lukoz5 wrote:

Po co kręcisz? To nie jest fotka Twoich pamięci tylko skopiowana z serwisu pamieci-usb.pl (co zresztą widać). Oszukujesz!
    lukoz5 wrote:
    producent nie wiem jaki jest lecz ta karta jest przystosowana do graweru i w sklepach jest to firma PQI model U505

To, co jest na fotkach, to z całą pewnością nie jest wyprodukowane przez PQI.
    lukoz5
    Level 10  
    to chyba widać że nie moja fotka z resztą jest podpisana
    moja fotka jest pierwsza a pisaliście że niewyraźna to dałem poglądową bo niemam czym zrobić swojej
    wodorost666
    Level 11  
    Na fotografii w pierwszym poście w lewym górnym rogu tego pendrive'a jest właśnie złącze USB które się wysuwa na około 2-3 cm.
    lukoz5
    Level 10  
    tak właśnie na pierwszym zdjęciu jest pokazane złącze

jeśli jest ktoś zainteresowany wystawie aukcje na allegro
    maras2003
    Level 29  
    Pokaż jaki transfer i pokaż, że można zapełnić całą pamięć.
    kubzik
    Level 10  
    fajny wyglad ale dlugo nie potrzyma juz widze po tym wejsciu do usb.
    lukoz5
    Level 10  
    nie moge sprawdzić transferu ani czy idzie zapełnić całą pamięć ponieważ karty są oryginalnie zapakowane we folii. Chyba że dasz mi pewność że wieźmiesz na 100% to moge odpakować i sprawdzić.

A jeśłi chodzi o wytrzymałość to jeszcze żaden z moich kupujących się nie skarżył tak żę nie wiem jak to z tym jest.
    maras2003
    Level 29  
    Tą folię da się odkleić bez uszkadzania jej :)
    Jak nie chcesz to nie pokazuj... ja na pewno nie kupię, chciałem tylko sprawdzić czy sprzedajesz 32GB czy może 2GB :)
    krismalinowski
    Level 23  
    lukoz5 wrote:
    nie moge sprawdzić transferu ani czy idzie zapełnić całą pamięć ponieważ karty są oryginalnie zapakowane we folii. Chyba że dasz mi pewność że wieźmiesz na 100% to moge odpakować i sprawdzić.

Kolego robimy tak:
    - wrzucamy dokładne i wyraźne fotki tego urządzenia
    - podłączamy je do kompa i wszystkie screeny z danymi tego urządzenia zamieszczamy na forum
    (całkowita pojemność przed i po zapełnieniu danymi, transfery itp.)
    - podajemy chociaż orientacyjną cenę

Pamietaj że nikt nie kupi kota w worku i jeżeli to urzadzenie faktycznie jest takie jak opisujesz to prędzej znajdzie się chętny na to przetestowane niż na wielką niewiadomą "oryginalnie" zapakowaną.

Przepraszam że tak piszę ale wygląda to przekręt i proszę nie miej do mnie pretensji a jeżeli jesteś pewny tego urządzenia i jak piszesz że już sprzedałeś kilka to dostosujesz się do tego co napisałem wyżej.

Osobiście byłbym zainteresowany jedną sztuką ale .....
    lukoz5
    Level 10  
    ok jak wam na tym zależy to jutro wrzuce wszystkie screeny
    lukoz5
    Level 10  
    OTO SCREENY Z PRĘDKOŚCI I POJEMNOŚCI `ZDJĘCIA KARTY ZA CHWILĘ

[Sprzedam] Mam na sprzedaż pendriva karte kredytową 32GB 5SZT [Sprzedam] Mam na sprzedaż pendriva karte kredytową 32GB 5SZT [Sprzedam] Mam na sprzedaż pendriva karte kredytową 32GB 5SZT
    Anonymous
    Anonymous  
    krismalinowski
    Level 23  
    lukoz5 wrote:
    jest aukcja i na kup teraz .

Oczywiście na kup teraz jest cena przesadzona więc możemy się dogadać

Jakoś tego nie rozumiem, jeżeli sam uważasz że przesadziłeś z ceną na "Kup teraz" to czemu tego nie zmienisz ?
    Nie zależy Ci na sprzedaniu i chwalisz się tylko że masz ?

Nie jesteśmy na A****ro tylko na Elektrodzie, pisz konkretnie jaka cena jednej sztuki i nie przesadzaj z kosztami wysyłki.
    Zastosuj się do regulaminu w opcji sprzedaży.
    lukoz5
    Level 10  
    ok to niech będzie 150zł z wysyłką

oczywiście żeby wszystko było uczciwe wystawie aukcje na allegro
    The Doors
    Level 17  
    Quote:
    NIE PRZYJMUJE ZWROTÓW ANI NEGATYWÓW

A z jakiego powodu ? Skoro jak mówisz są to sprawne urządzenia?
    kkknc
    Level 43  
    Quote:
    NIE PRZYJMUJE ZWROTÓW ANI NEGATYWÓW

Co nie wiesz że jako sprzedawca pisząc taki text udzielasz automatycznie dwu letniej rękojmi na sprzedawany towar. Dla mnie to ściema i podróba a sprzedawca nie wart funta kłaków.
    Do testów podejrzewam podłożony inny sprawny pendrive.
    krismalinowski
    Level 23  
    Jakie informacje podaje na temat tego urzadzenia program ChipGenius lub FlashGenius Link
    lukoz5
    Level 10  
    czy wy nie rozumiecie jak wystawiałem te aukcje to nie miałem tych kart sprawdzonych, dopiero sprawdziłem na waszą prośbę i dałem screeny na forum

za chwilę dam screena z programu ChipGenius

a to co pisze kkknc to ja nie bardzo rozumiem a po drugie jak uważa że nie jestem wart funta kłaków to niech się wogule nie interesuje tym tematem

Dodano po 4 [minuty]:

OTO SCREEN

[Sprzedam] Mam na sprzedaż pendriva karte kredytową 32GB 5SZT
    maras2003
    Level 29  
    Wpisałem frazę "alcor AU6983" w google i większość wyników zawiera "FAKE FLASH", albo "FAKE PENDRIVE" ...
    kkknc
    Level 43  
    lukoz5 wrote:

a to co pisze kkknc to ja nie bardzo rozumiem a po drugie jak uważa że nie jestem wart funta kłaków to niech się wogule nie interesuje tym tematem

maras2003 wrote:
    Wpisałem frazę "alcor AU6983" w google i większość wyników
    zawiera "FAKE FLASH", albo "FAKE PENDRIVE" ...

Jak dla mnie nic dodać nic ująć.
    A koledze lukoz5 polecam ten link
    http://www.youtube.com/watch?v=WuyFyaZtWsc
    Bo ani ortografia ani znajomość przepisów obowiązujących sprzedawcę w Polsce kolega nie zna. Duża litera na początku zdania to już nie obowiązuje?
    lukoz5
    Level 10  
    Ale ja nikogo do niczego nie zmuszam, jeśli ktoś szuka tylko dziury w całym to jego problem. Ja już chyba więcej dowodów nie potrafie dać.

Kolego kkknc dziękuje za filmik i widze że masz z tym dużo wspólnego.
    maras2003
    Level 29  
    No niby nie zmuszasz, ale wiesz że urządzenia nie są sprawne - a jako sprawne je sprzedajesz...
    lukoz5
    Level 10  
    Ja was po prostu nie rozumie. Przecież dałem wam wszystkie screeny pustego i pełnego pendriva. Dałem także prędkości. A na allegro pisze że NIE PRZYJMUJE ZWROTÓW ANI NEGATYWÓW ponieważ jak wystawiałem aukcje to nie wiedziałem czy są sprawne. Ale teraz gdy pisaliście abym porobił te screeny to byłem zmuszony odpakować jedną kartę i posprawdzać.

#Gdyby ktoś był teraz zainteresowany to moge wystawić aukcję na allegro i sprzedać z gwarancją na rozruch np. tygodniową.
    Arkaninek
    Level 11  
    I tak obowiązuje Cię rękojmia - 10 dni - więc łaski nikomu nie robisz.
    lukoz5
    Level 10  
    Niestety i tu się mylisz. Bo jak ja się napisze na aukcji że gwarancja na rozruch jest 4 dni, to nie obejmuje mnie ani minuty dłużej. A po drugie to np. na allegro jak sprzedaje ktoś jakiś przedmiot prywatnie to żadko kiedy jest jakakolwiek gwarancja.