Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Search our partners

Find the latest content on electronic components. Datasheets.com
Elektroda.pl
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Laguna I 95 rok nie dziala imobilajzer :(

Misieqm3 25 May 2011 22:46 1785 5
  • #1
    Misieqm3
    Level 10  
    witam mam problem z imobilajzerem w lagunie 1 generacji 95 rok
    postanowilem wymienic spalone zaroweczki w liczniku i nie odlaczylem akumulatora iodpielem kostki od licznika jak poskladalem wszystko spowrotem to kluczyk przestal dzialac, jak wlacze zaplon to mruga ikonka komputerka i rowno z nim secwis. moge naciskac na kluczyku guzik zeby otworzyc zamek centralny i imo wylaczyc i nic nie dziala :(
  • #2
    LoLek85
    Level 28  
    Próbowałeś przyuczyć kluczyk??
  • #4
    emrjo
    Level 9  
    Problem może w samym kluczyku,odłączenie akumulatora nie powinno spowodować zmian w działaniu alarmu i centralnego.U mnie problem pozostał po wymianie bateryjek w kluczyku. zadziałał pare razy a potem kaput.Drugi kluczyk działa bez zarzutu.Moge sie mylić w ocenie problemu.
  • #6
    Misieqm3
    Level 10  
    nic tu ciekawego nie znalazlem
    u mnie nic kluczyk nie dziala wiec jak mam sie kluczykiem dobrym zamknac w aucie ?? po drugie mam tylko jeden kluczyk a po trzecie jak i dzie ma migac ta dioda?? zeby zaprogramowac kluczyk ??
    rozebralem kluczyk bo niby tam jest kod na karteczce, sa tam litreki i cyferki
    i jak z tego kod wyczytac??