Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Kuchenka Mastercook 3416

12 Lis 2004 18:27 6377 4
  • Poziom 38  
    Kupilem ja pare dni temu,wiec podziele sie uwagami na jej temat -moze sie komus przydadza. Co do samego sposobu zakupu to chyba nie musze przypominac ze warto sie troche nachodzic aby znalezc i utargowac korzystna cene. Ja za "zdarcie" butow zyskalem 250 zl.
    Po zamontowaniu proba czesci gazowej-bez zastrzezen.
    Teraz kolej na prad: najpierw ostroznie na 1 grzalke -cos cuchnie.
    Ale mysle jakies resztki oleju czy slady palcow po montazu musza sie wypalic.
    Nastepnego dnia prad i temperatura na max - smrod jak diabli.
    Mysle ze zanim wezwe serwisanta -zam zobacze moze jakies polaczenie elektryczne nie dokrecone i smazy sie izolacja.Plomb nie ma wiec mozna zerknac do srodka.
    Skontrolowalem wszystkie polaczenia mechaniczne ,gazowe i elektryczne.Oprocz polaczen mechanicznych (4 sroby ledwo sie trzymaly,2 srob w ogole nie bylo 3 nakretki lezaly luzem) reszta o dziwo zmontowana poprawnie! Powodem uciazliwego zapachu okazala sie gorna i boczna izolacja termiczna piekarnika , ktora zabarwila sie na brazowo!
    Z tylu jest inny rodzaj izolazji -i ta nie zmienila koloru i nie smierdzi. Mastercook sie nie popisal!
  • Poziom 1  
  • Poziom 16  
    nie tylko co niemieckie to dobre ; Wystarczy amica może 100zł drożej ale ma izolację w foli aluminowej a nie jak szmelc mastercook "wata szklana" bezpśrednio pod grzałką . A ha masz 2 lata gwarancji , a potem dolna grzałka piekarnika ci padnie bo to taka wspaniała izolacja . No przecież kupiłeś sprzęt w klasie "A" . Mastercook to był dobry jak był polski a nie hiszpański .
  • Poziom 1  
  • Poziom 38  
    rydzekcycek napisał:
    nie tylko co niemieckie to dobre ; Wystarczy amica może 100zł drożej ale ma izolację w foli aluminowej a nie jak szmelc mastercook "wata szklana" bezpśrednio pod grzałką . A ha masz 2 lata gwarancji , a potem dolna grzałka piekarnika ci padnie bo to taka wspaniała izolacja . No przecież kupiłeś sprzęt w klasie "A" . Mastercook to był dobry jak był polski a nie hiszpański .
    Mialem poprzednio kuchenke izolowana folia aluminiowa (WROZAMET)
    -ale to wcale nie izolowalo. Jezeli "amica" ma taką samą ,to dziekuje.