Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Router MR3420 + Huawei e173 - identifying + unplugged itd.

shutamus 06 Cze 2011 21:33 3339 4
  • #1 06 Cze 2011 21:33
    shutamus
    Poziom 11  

    Witam, od jakiegoś czasu mam problem z internetem. Obnizony zasieg o o +/- 5%.
    Jak odłącze modem usb i podłącze ponownie to pokazuje sie identyfying po czym rozpoznaje modem i pokazuje e173 po czym pokazuje unplugged. Modem jest nowy poza tym na e169 robi to samo. Kogo wina? Czasami trzeba lekko dotknąć żeby dioda pod napisem 3g zaswiecila. Bedzie cos z tego?

  • #2 06 Cze 2011 22:12
    witoj
    Poziom 29  

    Aktualizowałeś oprogramowanie routera ?

  • #3 09 Cze 2011 23:30
    shutamus
    Poziom 11  

    Tak, aktualizowałem do najnowszego. Ustawienia fabryczne przywróciłem. I nic. Wkładam > Identifying > E173 > E173 Connecting...> Connected > Unplugged > Identifying > itd.

  • #4 16 Lip 2011 23:24
    gregd72002
    Poziom 1  

    Mam dokładnie ten sam problem z tym samym routerem i modemem 3G.
    Jakiś pomysł jak to rozwiązać?

  • #5 18 Lip 2011 19:37
    shutamus
    Poziom 11  

    Ja wymieniłem w ramach gwarancji na nowy. Stary został zutylizowany - serwis nie wiedział co jest grane.

TME logo Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
TME Logo