witam ma ktoś w swych zasobach plik st780wan.ini do przerobienia modemu thomsona by posiadał wan port szukałem w internecie ale niestety żadne linki nie działają.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereqbic84 wrote:witam również szukam tego pliku i nie mogę go namierzyć w internecie. Jak ktoś by mógł się podzielić to byłbym wdzięcznylub może ktoś umie w inny sposób przystosować ten router żeby działał wykorzystując jeden z portów Ethernet jako port WAN
qbic84 wrote:Wielkie dzięki
Takie pytanie mam czy ten Firmware nie jest przypadkiem do Speedtouch 780iDXT a nie do Speedtouch 780i? Ktoś wie jaka jest różnica między tymi modelami?
qbic84 wrote:Wgrać się udało, tylko nie mogę dostać się na router, żeby dokonać konfiguracji. Pyta się o login i hasło którego nie znam! Musiałem wgrać stary firmware, żeby dostać się na elektrodę i zadać to pytanie. Dodam ze w starym firmware nie pyta się o hasło, a standardowe tj. Administrator i puste hasło nie działa.
qbic84 wrote:Udało się tylko brak (albo nie widzę tego) "Set Up" żeby dokonać konfiguracji na
(VPI.VCI): 0.35
oraz zmienić na
Type: PPPoA
ale dzięki i tak