80% - przedsiębiorczość
82% - teoria
98% - praktyka
Aż sam jestem zaskoczony praktyki
82% - teoria
98% - praktyka
Aż sam jestem zaskoczony praktyki

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereKama3PL wrote:Ja dzień przed nim opracowałem sobie cały schemat, a na samym egzaminie tylko go sobie przypomniałem uzupełniając go o dodatkowe, niestandardowe rzeczy i tyle, jak pisałem - zdałem na 99%
gosztekseba wrote:
No i to jest właśnie głupota. Po co kuć klucz? Po egzaminie komisja powinna podejść z kartą pracy i dawać plusiki tam gdzie zadanie zostało wykonane. A nie ktoś naprawił komputer a nie zdał. A jeśliby ktoś był mega dobrym informatykiem/ lecz z polskiego byłby słaby? To co wtedy? Jak on to opisze? A lepszego gościa by nie było w okolicy lecz technika miał nie będzie. To jest Chore.
maras2003 wrote:
Ale z drugiej strony - jak inaczej sprawdzać prace ? przecież nie ma możliwości żeby na każdego ucznia przypadał egzaminator i patrzył co robi na komputerze...
gosztekseba wrote:Kama3PL wrote:Ja dzień przed nim opracowałem sobie cały schemat, a na samym egzaminie tylko go sobie przypomniałem uzupełniając go o dodatkowe, niestandardowe rzeczy i tyle, jak pisałem - zdałem na 99%
No i to jest właśnie głupota. Po co kuć klucz? Po egzaminie komisja powinna podejść z kartą pracy i dawać plusiki tam gdzie zadanie zostało wykonane. A nie ktoś naprawił komputer a nie zdał. A jeśliby ktoś był mega dobrym informatykiem/ lecz z polskiego byłby słaby? To co wtedy? Jak on to opisze? A lepszego gościa by nie było w okolicy lecz technika miał nie będzie. To jest Chore.
Arcania1991 wrote:ja jeszcze musialem prócz tego pod każdym screenem miec swój PESEL, a wy ?