Zastanawiam się nad kupnem płyty indukcyjnej Teka. Czy jest to tzw. "jeden pierun" i te same flaki co w reszcie, czyli turcja, chiny i tajemnicza tajlandia itd.. Czy są w swojej cenie warte polecenia w stosunku np. do innych w podobnym pułapie cenowym? Modelu nie pamiętam, ale coś klasy 1400zł, 4 pola grzewcze.
1) jak jest z serwisem, gwarancjami, ew. czasem oczekiwania
2) jak się ma cena/jakość
Jeszcze jedno: czy trzeba mieć instalację taką, że "ja pierdziu!" aby wykorzystać pełną moc przeciętnej 4-polowej płyty indukcyjnej i czy każda ma możliwość podłączenia 3-fazowego a można korzystać np. z jednej fazy na 230V?
Poczytałem temat i zgłupiałem. Tego jest tyle, że oczopląsu można dostać. Czy kupując kuchnię za 2500zł zamiast 1400 zyskuje się faktycznie większą trwałość i funkcjonalność..?
Dzięki za wszelkie wypowiedzi!
1) jak jest z serwisem, gwarancjami, ew. czasem oczekiwania
2) jak się ma cena/jakość
Jeszcze jedno: czy trzeba mieć instalację taką, że "ja pierdziu!" aby wykorzystać pełną moc przeciętnej 4-polowej płyty indukcyjnej i czy każda ma możliwość podłączenia 3-fazowego a można korzystać np. z jednej fazy na 230V?
Poczytałem temat i zgłupiałem. Tego jest tyle, że oczopląsu można dostać. Czy kupując kuchnię za 2500zł zamiast 1400 zyskuje się faktycznie większą trwałość i funkcjonalność..?
Dzięki za wszelkie wypowiedzi!