Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość

baku691 01 Jul 2011 19:48 6671 3
Wago
    baku691
    Level 10  
    [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość
    [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość
    [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość [Sprzedam] Zestaw Sharp 8800 wzmacniacz+system+kolumny RARYTAS Moc i Jakość

PILNIE SPRZEDAM !!!!!!!!!

Do sprzedania zestaw Sharp o niesamowitej mocy i brzmieniu. Zestaw domowy ale bez problemu naglosni nie jedna wiekszą impreze , znawcy tematu wiedzą co ten sprzęt potrafi .

W komplecie :

*
    Końcówka mocy Sharp SX 8800H
    Pobór mocy 1155 W (mówi samo za siebie)
    Wyjście na 6 głośników

*
    2 Kolumny Sharp CP-8800
    Moc nominalna RMS 200 W (1 kolumna)
    Moc muzyczna RMS 375 W (1 kolumna)
    Wysokość 100 cm
    Potężne brzmienie , zwłaszcza na dużych salach
    W obu kolumnach uszkodzone membramy w glosnikach sredniotonowych (patrz 2 ostatnie zdjęcia)(małe kuzynki sie zabawiły moim kosztem) jednak oba działają i nawet nie słychać że są uszkodzone , w jednej nie dziala glosnik wysokotonowy tzw. syczek (uszkodzone uzwojenie) , głosniki basowe (25cm) w super stanie .
    W jednej kolumnie nie ma założonej maskownicy gdyż ma połamane kilka ząbków i słabo sie trzyma ale posiadam ją .
    W jednej kolumnie ulamana jeszcze jedna nóżka ale również ją posiadam ( Jest luzem podlozona pod kolumne ) . Mimo tych wszystkich wad kolumny grają zawodowo , wogóle nie slychać że cos jest nie tak .

*
    Dodatkowo do całości dołoże powiedzmy gratis System 8800 + pilot , gratis ponieważ nie jest w pełni sprawny . Służyl mi tylko do sterowania całym zestawem , nie działa zmieniarka cd (w sumie dzialala tylko szfankowal mechanizm zmieniajacy plyty wiec odlaczylem w srodku całą zmieniarke bo nie bylo mi to potrzebne - 1 kostka odpieta ) i tuner radiowy raz działa raz nie , reszta ok , kaseciak ok , sterowanie końcówką mocy tj. cały panel z equalizerem i pogłaśnianiem ok , pilot dziala również .

Zestaw przywiozłem kiedyś z Niemiec. Sprzęt jest w ciągłej eksploatacji w domu . Od nowości nic nie naprawiane a ni nie wymieniane , wszystko jest w oryginalne
    Mimo tych wszystkich wad i widocznych śladów eksploatacji sprawuje sie genialnie i pewnie jeszcze długo posłuży ale potrzebuje gotówki i jestem zmuszony z bolącym sercem sprzedać w przeciwnym razie napewno by u mnie został .
    Zapraszam na oględziny i posłuchanie co ten sprzęt potrafi.
    Ze względu na wagę tego wszystkiego tylko odbiór osobisty.
    Myśle że cena jest bardzo dobra jak na możliwości tego zestawu , mimo tych wszystkich wad a większość jest do zrobienia .

Masz jakiekolwiek pytania ? Pisz lub dzwoń o każdej porze.

Cena: 600,00 zł komplet

Kontakt :

Tel. 886 320 639
    GG 6867711

Sprzęt do obejrzenia i posłuchania w Andrychowie , ul. Rynek 26
  • Wago
  • Wago
    baku691
    Level 10  
    Zdjecia dodane wedlug instrukcji
    baku691
    Level 10