witam, mam dosyć ciekawy problem, podobny do https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1587855.html
laptop: acer 5740g (grafika ati5650) - aktualizowany windows, bios najnowszy, stery najnowsze
tv: philips 32pfl5604h/12 - także wgrane najnowsze oprogramowanie
kabel: mam dwa różne, na obu to samo, jeden z media markt, drugi allegro
taka zmiana;
robi się automatycznie, ale nie zawsze, nie mam pojecia czym jest to spowodowane, próbowałem rozmaitych ustawien laptopa i tv, jednak zawsze w końcu się to zdarza.
jesli już zmienia sie kolory, to potrafia po chwili, czasem dluzszej, czasem krótszej wrócić do normy.
pomaga na to przełączenie miedzy oknami laptop/tv lub po prostu odłączenie i podłączenie kabla, zmiana rozdzielczosci, schematu kolorów.
ma ktoś pomysł jak wybrnać z tego? myślę o wysłaniu tv na serwis ....
laptop: acer 5740g (grafika ati5650) - aktualizowany windows, bios najnowszy, stery najnowsze
tv: philips 32pfl5604h/12 - także wgrane najnowsze oprogramowanie
kabel: mam dwa różne, na obu to samo, jeden z media markt, drugi allegro
taka zmiana;

robi się automatycznie, ale nie zawsze, nie mam pojecia czym jest to spowodowane, próbowałem rozmaitych ustawien laptopa i tv, jednak zawsze w końcu się to zdarza.
jesli już zmienia sie kolory, to potrafia po chwili, czasem dluzszej, czasem krótszej wrócić do normy.
pomaga na to przełączenie miedzy oknami laptop/tv lub po prostu odłączenie i podłączenie kabla, zmiana rozdzielczosci, schematu kolorów.
ma ktoś pomysł jak wybrnać z tego? myślę o wysłaniu tv na serwis ....