Witam radio jak w temacie.Czy koledzy któryś z was spotkał się z takim problemem w tym firmowym radiu ze scenica 2 2008r.Podczas jazdy radio samo zaczyna grać głośniej lub lub ciszej-samoczynnie,albo zaczyna grac tak "głucho".i nie mam tu na myśli funkcji dostosowania głośności radia do szybkości.Specjalnie ją mam wyłączoną.Problem był od samego początku.Na gwarancji Próbowali mnie zbyć,ale im udowodniłem ,że mam rację.Potem niby wymienili całe "bebechy"-cały nowy tuner.Znowu im udowodniłem,że problem nadal występuje.Więc szef elektryków w końcu mnie przeprosił i powiedział/przyznał się /,że w skrócie mówiąc "ten typ tak ma".Mam nadzieję ,że koledzy jest nas więcej z takim radiem i że nie ja jedyny mam taki "wygięty" słuch,że to słyszę.Kiedyś próbowałem wertować neta i wiem że środek tego radia to Philips.Mam nadzieję ,że da się coś z tym robić.Mam co prawda bardzo dobre radio w szufladzie "soniaka",ale nie chcę go zakładać bo szkoda mi stracić sterowania radiem przy kierownicy,które teraz mam.Proszę o wypowiedzi czy ktoś już coś takiego przerabiał,miał coś takiego i w ogóle zetknął się z takim problemem-i jak go pokonał.Pozdrawiam.