Napotkałem problem z rozpracowaniem radiolinii Satel RX-2K, wcześniej miałem odczynienia z Elmesem na centrali Versa i nie miałem żadnego problemu.
Dołączam schemat w jaki połączyłem radiolinie z centralą CA-6
Chciałbym by 1 przycisk w pilocie zał\wył czuwanie a drugi kasował alarm
W pilocie reaguje tylko pierwszy przycisk jako uzbrajanie \ rozbrajanie alarmu, natomiast nie mogę sobie poradzić z ustawieniem drugiego przycisku jako kasowanie alarmu.
OUT 4 ustawione mam na „wskaźnik czuwania” jak w instrukcji
OUT 5 mam ustawione na „alarm włamaniowy” gdyż w rozwijanej liście nie ma takiej opcji jak „ alarm do skasowania”
CLT – mam ustawione zał\wył czuwanie „I w tym przypadku tylko ta opcja reaguje na pierwszy przycisk pilota” ona tez wyłącza alarm ale razem z czuwaniem. A ja chciałbym by wyłączyć alarm bez wyłączania czuwania.
Jeśli CLT – ustawie jako „Kasuje alarm” to też działa w przypadku pierwszego przycisku.
Nie wiem czy transmisja na OUT4\5 w opcjach ma znaczenie jak jest ustawiona:
/nie
/ formatPC160Ut
/Format UA
Proszę o jakieś wskazówki…..
Dołączam schemat w jaki połączyłem radiolinie z centralą CA-6

Chciałbym by 1 przycisk w pilocie zał\wył czuwanie a drugi kasował alarm
W pilocie reaguje tylko pierwszy przycisk jako uzbrajanie \ rozbrajanie alarmu, natomiast nie mogę sobie poradzić z ustawieniem drugiego przycisku jako kasowanie alarmu.
OUT 4 ustawione mam na „wskaźnik czuwania” jak w instrukcji
OUT 5 mam ustawione na „alarm włamaniowy” gdyż w rozwijanej liście nie ma takiej opcji jak „ alarm do skasowania”
CLT – mam ustawione zał\wył czuwanie „I w tym przypadku tylko ta opcja reaguje na pierwszy przycisk pilota” ona tez wyłącza alarm ale razem z czuwaniem. A ja chciałbym by wyłączyć alarm bez wyłączania czuwania.
Jeśli CLT – ustawie jako „Kasuje alarm” to też działa w przypadku pierwszego przycisku.
Nie wiem czy transmisja na OUT4\5 w opcjach ma znaczenie jak jest ustawiona:
/nie
/ formatPC160Ut
/Format UA
Proszę o jakieś wskazówki…..