Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Auto odtwarzanie mp3 w php

dominik1250 19 Lip 2011 03:05 1401 1
  • #1 19 Lip 2011 03:05
    dominik1250
    Poziom 8  

    Witam ! Mam problem jak ustawić w tym kodzie autoplay :) :

    Code:
    <object type="application/x-shockwave-flash" id="player1" align="left" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" data="mp3/Mp3_Flash_Player.swf" width="220" height="21"><param name="movie" value="mp3/Mp3_Flash_Player.swf" /><param name="FlashVars" value="mediaPath=mp3/Erth.mp3" /></object>


    Ten problem można rozwiązać dopisując coś do tego kodu czy też trzeba coś zmienić we flashu ?

    Proszę o szybką pomoc. Dziękuje :)
    Pozdrawiam dominik1250

    0 1
  • #2 25 Lip 2011 20:28
    dominik1250
    Poziom 8  

    Problem rozwiązany do kodu dodałem :

    Cytat:
    Kod: php
    Zaloguj się, aby zobaczyć kod


    I teraz to wygląda tak :

    Cytat:
    Kod: php
    Zaloguj się, aby zobaczyć kod


    Na koniec umieszczam gotowy player z autoodtwarzaniem. Instrukcja i pliki w środku paczki. :)

    0
    Załączniki: