Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

SKODA SYMPHONY CD SKZAZ5 potrzebny wsad do 24C16

HOUSTON 23 Jul 2011 14:19 6033 6
    HOUSTON
    Level 16  
    SKODA SYMPHONY CD SKZAZ5 potrzebny wsad do pamięci 24C16. Procesor M38869FFAHP. Radio po specjaliście, eeprom "czysty".

SKODA SYMPHONY CD SKZAZ5 potrzebny wsad do 24C16
    Kubasan
    Level 16  
    Czytasz w układzie czy poza?
    HOUSTON
    Level 16  
    Pamięć czytana bezpośrednio w programatorze. Nie próbowałem wsadów z bazy, poniewać nie znalazłem do SKZAZ5. Plik KRANAS'a działa, ale mam nowy problem - radio nie pamięta stacji. Nie wiem czy to może być wina wsadu, czy problem tkwi w radiu.
    Gdy dostałem to radio model określiłem na podstawie typu procesora i pamięci oraz wyglądu radia, natomiast nie miało one żadnych oznaczeń. Okolice eeproma były mocno wygrzane. SKODA SYMPHONY CD SKZAZ5 potrzebny wsad do 24C16 Może jakiś element jest nieprawidłowy przy pamięci albo może źle określiłem model radia, nie jestem też pewien czy była tam druga pamięć. Jeśli ma ktoś takie radyjko proszę o fotkę dobrej jakości przy 24C16.
    efekt
    Level 21  
    Witam
    Mam podobny problem w AZ6, nie pamięta nastawień. Wsad prawdopodobnie był modyfikowany bo radio odpala bez kodu. Jak sobie poradziłeś?
    HOUSTON
    Level 16  
    Nie poradziłem sobie, klient dłużej nie chciał czekać na skuteczną naprawę i zabrał sprzęt.