Witam. Chciałbym powrócić do tematu gdyż nigdzie nie znalazłem odp. Na starcie powiem, że kompletnie się nie znam na tych sprawach i mam nadzieje,że pomożecie mi.
Mam 3 TV.
1 tv jest cyfra +
2 tv cyfrowy Polsat
3 nie jest podłączony.
Cyfrowy Polsat będzie likwidowany i chciałem zrobić,żeby we wszystkich 3 tv można było niezależnie oglądać TV oczywiście na jednym abonamencie. Mam 2 talerze. Czy wszystko musi być podpięte pod jeden talerz i muszę ciągnąć kable przez cały dom? Czy można jakoś inaczej bez ciągnięcia kabli i czy może być np. 1 tv pod jeden talerz a 2 pozostałe pod drugi talerz czy to już wtedy będzie trzeba dwa abonenty na 2 talerze?
Co muszę kupić czy zrobić?
Znalazłem coś takiego
Bezprzewodowy splitter Clone+(do Cyfry+)
Czy takie coś by pomogło? Czy może (na co mam nadzieje) jest jakaś tańsza alternatywa?
Mam 3 TV.
1 tv jest cyfra +
2 tv cyfrowy Polsat
3 nie jest podłączony.
Cyfrowy Polsat będzie likwidowany i chciałem zrobić,żeby we wszystkich 3 tv można było niezależnie oglądać TV oczywiście na jednym abonamencie. Mam 2 talerze. Czy wszystko musi być podpięte pod jeden talerz i muszę ciągnąć kable przez cały dom? Czy można jakoś inaczej bez ciągnięcia kabli i czy może być np. 1 tv pod jeden talerz a 2 pozostałe pod drugi talerz czy to już wtedy będzie trzeba dwa abonenty na 2 talerze?
Co muszę kupić czy zrobić?
Znalazłem coś takiego
Bezprzewodowy splitter Clone+(do Cyfry+)
Czy takie coś by pomogło? Czy może (na co mam nadzieje) jest jakaś tańsza alternatywa?
Moderated By Mirek Z.:Link do aukcji usunąłem - p.3.1.18 regulaminu.
Nie podpinaj się pod inne tematy!