Witam wszystkich temat stary ale dla mnie bardzo ważny.Posiadam czujnik cieczy ja w temacie. Muszę wypompowywać wodę ze studni drenażowej co jakiś czas.Zakupiłem czujnik,mam pompę jednofazową,ale niestety po podłączeniu nic się nie dzieje.Testowałem sony i faktycznie po zmianach stanu wody stycznik się przełącza i wskazuje stan właściwy natomiast pompa nie chce się uruchomić.Pompę podłączyłem pod zaciski 7 i 8. Zasilanie z sieci pod 1 i 2. Ale nic się nie dzieje.Pompa nie włącza się...bardzo proszę o pomoc.
Uważasz, że teraz wszyscy powinni rzucić się na google i szukać danych czujnika? A regulamin mówi:
3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum.
Przedstaw problem dokładnie.
[retrofood]
Uważasz, że teraz wszyscy powinni rzucić się na google i szukać danych czujnika? A regulamin mówi:
3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum.
Przedstaw problem dokładnie.
[retrofood]