Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

schemat Body Komputer chrysler grand voyager 2001r. 2,5CRD

*THOM* 20 Aug 2011 22:37 6687 3
    *THOM*
    Level 11  
    Koledzy potrzebuje schemat body komputera do grand voyagera 2001r. 2,5CRD Nie działają mi światła wsteczne, czujnik sprawdziłem OK, żarówki złącze czujnika OK, jestem raczej pewien że posypał sie body komp. W body control moduł C2 pin 9 odpowiada za światła cofania tak wywnioskowałem z tabeli.
    Potrzebuje schematu elektrycznego płytki body kompa. Może uda sie wymienić tylko jakiś element na płytce zamiast kupować używkę która nie wiadomo jak długo pochodzi a koszt tez mały nie jest.
    Jeśli ktoś może to niech poratuje schematem elektrycznym body albo podpowie który element na płytce steruje światłami cofania żeby go wymienić.
    milejow
    Level 43  
    Sygnał wstecznego leci do modułu sterującego przy skrzynce przekaźników/bezpieczników pod maską, z niego szyną danych (pci bus) leci polecenie zapalenia świateł do body. Sprawdź połączenie miedzy włącznikiem a przednim modułem-zielono/biały kabel w złączu C3skrzynki pod maską, pin4
    daniello01
    Level 11  
    Witam, czy w tym komputerze występują stabilizatory o numerach 4652869AB ?
    Za odpowiedz z góry dziękuję
    andrzej20001
    Level 43  
    Wepnij body z powrotem i zobacz czy działają te światła . Ja u siebie walczyłem i po odpięciu i wpięciu body światło cofania wróciło. Miałem tak już 3 razy. Zdjęcie klemy nie pomaga odpięcie body z wtyczek tak.