11111olo wrote: Nie masz w FF jakiegoś programu do blokowania reklam?
Mam adblock plus
Dodano po 12 [minuty]: iagre wrote: Po próbie uruchomienia filmu kliknij na nim PPM i zobacz czy masz zaznaczone „Odtwórz”i „Pokaż wszystko”, wejdź do ustawień Flasha i zobacz czy masz jakieś limity przechowywania danych (zakładka „magazyn lokalny”).
Gdy klikam PPM na filmiku w menu kontekstowym pojawiaja mi sie tylko opcje: ustawienia, Ustawienia globalne i Adobe Flash Player informacje. Gdy w nie wchodze nie mam tam takich opcji jak piszesz..
iagre wrote: Nie odtwarzają się tylko filmy czy również inne animacje? Może masz jakiś dodatek „turbo” przyspieszający ładowanie stron kosztem ilości i jakości treści (podobne do „Opera Turbo”)?
Nie mam na kompie zadnych dodatkow turbo zainstalowanych.
iagre wrote: Filmy nie odtwarzają się na wszystkich stronach czy tylko na niektórych?
Jeśli na kompa ściągniesz na kompa plik FLV i spróbujesz otworzyć go Firefoxem to co się wtedy dzieje?
Na Youtube czy wrzuta spokojnie kazdy film ogladam. Nie dzialaja mi filmiki z onetu np ten
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/upadek-kadd...jskich-jencach-wideo,1,4832535,wiadomosc.html
Nie wiem skad sciagnac filmik flv zeby moc go otworzyc z dysku za pomoca FF