Witam.Mam problem dotyczący sprzętu , bowiem zakupiłem kino jak w temacie do tego już miałem głośniki Heco Vista 500 z resztą kina i niestety dzwięk jest bardzo "suchy" .Wcześniej miałem wzmacniacz Grundig Cinio ,który świetnie sobie radził , w zasadzie wymieniłem go tylko dlatego ,że akurat trafił mi się ten Marantz w dobrej cenie, co okazało się nieporozumieniem .Dlatego chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość podłączenia korektora dżwięku czy procesora w celu uzyskania leprzego efektu. Miałem możliwość ostatnio podpięcia korektora Unitry , ale nie wiem czy to dobrze zrobiłem ponieważ efekt był 10 razy gorszy niż bez niego ,ale istnieje również możliwość ,że był on w jakimś stopniu uszkodzony .Nie chcę kupować w ślepo , bo jeśli się nie spisze to szkoda utopionych pieniążków , a chciałbym się tego dowiedzieć ,ponieważ akurat znalazłem na "alledrogo" taki które mi pasuje kolorem do reszty klocków (szampański) co rzadko się zdarza, a ijeśli ktoś by potrafił to jakiś opis jak go prawidłowo podłączyć .Z góry dziękuję.