Witam, mam dziwny problem otóż to, z powodu rozładowanej baterii laptop w trakcie korzystania z niego wyłączył się, przy ponownym włączeniu ukazało się do wyboru rodzaje trybów w którym chce komputer uruchomić, lecz wybranie jakiego kolwiek skutkuje zresetowaniem laptopa i ponowny wybór trybów, (gdy wybieram tryb normalny laptop resetuje się gdy ładuje się windows XP ten pierwszy przy starcie komputera). Postanowiłem z formatować laptopa lecz po załadowaniu plików windows XP z płyty CD wyświetla się komunikat
" INSTALATOR NIE ZNALAZŁ ŻADNYCH STACJI DYSKÓW TWARDYCH ZAINSTALOWANYCH W TYM KOMPUTERZE"
Przy wcześniejszym formacie też wystąpił ten błąd lecz wgrałem sterowniki SATA programem(nie pamiętam jakim) i płyta instalacyjna windows XP rozpoznała dysk. Teraz niestety nie mam takiej możliwości ponieważ laptop resetuje się po wybraniu trybu pracy. Proszę o jakieś pomysły dodam że laptop nie posiada stacji dyskietek niestety.
" INSTALATOR NIE ZNALAZŁ ŻADNYCH STACJI DYSKÓW TWARDYCH ZAINSTALOWANYCH W TYM KOMPUTERZE"
Przy wcześniejszym formacie też wystąpił ten błąd lecz wgrałem sterowniki SATA programem(nie pamiętam jakim) i płyta instalacyjna windows XP rozpoznała dysk. Teraz niestety nie mam takiej możliwości ponieważ laptop resetuje się po wybraniu trybu pracy. Proszę o jakieś pomysły dodam że laptop nie posiada stacji dyskietek niestety.