Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

MP4 PHILIPS GoGear Sa3325 - Ekran Powitalny po czym sie wyłacza

darco18 25 Sep 2011 13:35 1934 1
    darco18
    Level 10  
    Witam
    Mam problem z swoja mp4 ( MP4 PHILIPS GoGear Sa3325)
    Otóż , gdy chce ją właczyc pojawia sie jak zwykle ekran powitalny PHILIPS po czym sie po dluzszej chwili wylacza i nic nie można zrobic :/ Dodam ze jak podepne ją pod PC to bez problemu jest łaczność i widzę wgrane pliki.

Resetowałem ja i nic nie pomogło chciałem wgrać nowe oprogramowanie ze strony producenta po przez manager device ale nie widzi mojej mp4.

Prosze o jaką pomoc co moge zrobic :/
    cepilek
    Level 26  
    To, że widzisz pliki pod komputerem nie świadczy o tym, że ich układ i nazwy oraz objętość jest właściwa dla Twojego odtwarzacza. Tak się dzieje czesto gdy ktoś nieświadomie kasuje ukryte (systemowe) pliki, foldery i podfoldery z MP4 . Poproś kogoś co ma oryginalne pliki i foldery oraz podfoldery systemowe z SA3325 Go Gear aby Ci je podesłał, jak ich podmiana (wgranie) nie pomoże to wtedy masz problem faktycznie, ale zwykle to pomaga o czym piszę, zwłaszcza, gdy masz widoczność układu plików z MP4 na komputerze o jakiej piszesz... Warunkiem jest abyś Ty także umożliwił sobie widoczność plików systemowych (ukrytych) na MP4 w komputerze podczas tych operacji... Nieocenionym jest tutaj Total Commander dla mnie... Nie przeczę jednak, że każdy ma prawo do swoich (ulubionych) narzędzi...