Witam. Mam problem z wyczyszczeniem komputera. Parę dni temu zblokowano mi dostęp do konta email oraz konta w grze online World of Warcraft. Hasła już pozmieniałem jednak problem dalej pozostał. W trakcie uruchamiania gry wyskoczyło powiadomienie "za chwilę obejrzysz stronę w bezpiecznym połączeniu". Kiedy uruchamiam jakakolwiek grę zaawansowaną graficznie, wydajność drastycznie spada (czego wcześniej nie było). Przeskanowałem system MBAM, znalazł kilka trojanów i przeniósł do kwarantanny. To samo zrobiłem Combofixem usunął jakieś dwa pliki lecz problem dalej pozostał. Użyłem dysku ratunkowego Kaspersky 2010, znalazł i usunął Chifrax.a . Jednak sytuacja się nie zmieniła. Rano uruchomiłem komputer i spojrzałem w raport Kasperskyego wykrył zagrożenie PDM.Keylogger. Przepuściłem system jeszcze raz przez MBAM, jednak niczego nie wykrywa. W tej chwili wszelkie operacje wymagające logowania przeprowadzam na innym komputerze. Przeskanowałem jeszcze system OTL i GMER załączam logi (dodatkowo raport kaspersky i log MBAM, logu z Combofixa niestety nie mam). W miarę możliwości proszę o pomoc.