Może razem, przy pomocy tego forum, rozwiążemy ten problem. Polar otwierany z góry. Klient poinformował, że w trakcie prania przestała działać.Po włączeniu kompletna cisza, jak u ciebie. Dostałem się do programatora. Zasilanie do programatora dochodzi. Obrzydzenie brało jak wymontowałem cały moduł i zobaczyłem w nim dziesiątki, a może grubo ponad setkę prusaków, zawinąłem go w foliowy worek i wsadziłem go na noc do lodówki, jutro po rozmrożeniu popatrzę co mogło w nim się uszkodzić.
ps. do elektromechaników, jak spotykacie coś takiego jak ja, czy w ten sposób zabezpieczacie się przed przyniesieniem tego robactwa do swego domu czy warsztatu
Moderowany przez ROBSON33: 3.1.14. (8.3) Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
3.1.11. (10.2, 10.7, 12) Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
Proszę pisać na temat lub nie pisać wcale następną taką wypowiedź odpowiednio nagrodzę